Londa ProfessionalPermanent Color tartós hajfesték

Londa Professional Permanent Color tartós hajfesték
Londa Professional Permanent Color tartós hajfesték
Spóroljon
3 040Ft

Spóroljon 61%
1 170Ft
1 950,00Ft / 100 ml, áfával
árnyalat 0/11 60 ml
Kód: LNP02091 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 19.

Leírás Londa Professional Permanent Color
Tulajdonságok

Változtassa át az unalmas és kopott frizuráját gyönyörű stílusú, ragyogó szépségkoronává. A Londa Professional Permanent Color tartós hajfesték kiváló és tartós eredményt ad. Gazdag, krémes textúrája olyan parányi részecskéket tartalmaz, melyek könnyedén behatolnak a hajszálak belsejébe. Ott aztán egyesülnek, bezárulnak és megmaradnak. Az eredmény pedig hosszantartó telt színárnyalat, az ősz hajszálak 100%-os elfedése és figyelemreméltó ragyogás lesz.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó hatású hajfesték
  • akár 100%-ban elfedi az ősz hajszálakat
  • a hajtöveknél és a hajvégeknél egységes színt eredményez
  • könnyen alkalmazható
  • táplálttá, ragyogóan fényessé és megfiatalodottá teszi a hajat

Összetétele:

  • Vitaflection Microspheres technológia – a festék több mint 500 billió festékrészecskét tartalmaz, melyek könnyen behatolnak a hajszálakba, ahol egyesülnek és bezáródnak
  • viaszok és lipidek – simává és ragyogóvá teszik a hajat

Alkalmazása:
A csomagoláson lévő útmutató szerint alkalmazza. Ez egy olyan professzionális hajfesték, amely kizárólag fodrászatban történő használatra szolgál. A legjobb eredményt a Londa Color tartós hajfestékhez való oxidáló emulzióval együtt alkalmazva érheti el vele. Alkalmazása előtt nem kell a hajat megmosni. Az útmutató, valamint a kívánt eredmény szerint határozza meg az oxidáló emulzió megfelelő arányát, és a meghatározott ideig hagyja hatni. Végül mossa meg a hajat lehetőleg Londa Color Radiance samponnal, majd folytassa a műveletet az ugyanebbe a kollekcióba tartozó stabilizáló pakolás alkalmazásával.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Fontos figyelmeztetések

KÖTELEZÖEN VÉGEZZEN REAKCIÓ NÉLKÜLI ALLERGIÁRA FIGYELMEZTETÖ BŐR PRÓBÁT MINDENKEPPEN 48 ÓRÁVAL A TERMEK MINDEN HASZNÁLATA ELÓTT. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, – ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Szembe és sérült bőrre ne kerüljön. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! Gyermekektől elzárva tartandó. A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Csak szakipari használatra. Használjon védőkesztyűt. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj, minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Szín
szürke

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Permanent Color