Londa ProfessionalPermanent Color színelőhívó emulzió minden hajtípusra

Londa Professional Permanent Color színelőhívó emulzió minden hajtípusra
Londa Professional Permanent Color színelőhívó emulzió minden hajtípusra
Spóroljon
2 890Ft

Spóroljon 32%
12% 40 Vol. 1000 ml
1 960Ft

196,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LNP02100 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 22.

Leírás Londa Professional Permanent Color
Tulajdonságok

A permanens, és a semi-permanens hajfestékek elengedhetetlen kelléke a Londa Professional Permanent Color színelőhívó emulzió. Használható bármilyen hajszínhez, nem  csak festéshez, de világosításhoz és melírezéshez is. Segít a megfelelő hajszínt elérni és krémes konzisztenciájának köszönhetően könnyen felvihetővé teszi a hajfestéket.

Tulajdonságok:

  • oxidálószerként működik a hajfestékben
  • segít elérni a kívánt színárnyalatot
  • permanens Londa hajfestékhez
  • kíméletes hajfestés otthon
  • professzionális termék
  • kíméletes a hajhoz

Használata:
Keverje össze megfelelő arányban hajfestékkel. Viseljen megfelelő kesztyűt. Kövesse a mellékelt utasításokat.

Fontos figyelmeztetések

Csak szakipari használatra. Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Szembe és sérült bőrre ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! Használjon védőkesztyűt. Gyermekektől elzárva tartandó.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Permanent Color