Londa ProfessionalMen formázó gél a vizes hatásért

Londa Professional Men formázó gél a vizes hatásért
Londa Professional Men formázó gél a vizes hatásért
150 ml

Kód: LNP01980 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Londa Professional Men
Tulajdonságok

A minőségi Londa Professional Men hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.

Tulajdonságok:

  • fénylő vizes hatást kelt
  • természetesen fixál
  • tökéletes hajformázást eredményez

Használata:
Nedves, törülköző száraz hajra használja. Dörzsöljön szét a tenyerében egy kisebb mennyiséget a termékből és az ujjai segítségével készítse el a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, hajsimító
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
gyenge fixálás

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Men