Londa ProfessionalDemi-Permanent Color félig állandó hajfesték ammónia nélkül

Londa Professional Demi-Permanent Color félig állandó hajfesték ammónia nélkül
Londa Professional Demi-Permanent Color félig állandó hajfesték ammónia nélkül
10/81 60 ml
Kód: LNP02085 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

Leírás Londa Professional Demi-Permanent Color
Tulajdonságok

A minőségi Londa ProfessionalDemi-Permanent Color féltartós hajfesték intenzív színárnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • garantálja a szín hosszan tartó teltségét
  • természetes fényvisszaverődést hoz létre a hajon
  • ideális az első ősz hajszálak elfedésére

Összetétel:

  • ammóniamentes

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Fontos figyelmeztetések

A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, – ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Csak szakipari használatra. Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használjon védőkesztyűt. Gyermekektől elzárva tartandó.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Szín
szürke

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Demi-Permanent Color