Lolita Lempicka Lolita Lempicka

eau de parfum teszter nőknek 100 ml

12×
Lolita Lempicka Lolita Lempicka eau de parfum teszter nőknek 100 ml
eau de parfum teszter nőknek 100 ml

Kód: LOL0020 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Lolita Lempicka Lolita Lempicka
eau de parfum teszter nőknek 100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Lolita Lempicka Lolita Lempicka parfüm leírása

A Lolita Lempicka Lolita Lempicka izgalmas és mámorító női illat, tele szeretettel és gyengédséggel. Szeressen bele Ön is – és idézze fel a fiatalsággal együtt járó ártatlanság és tapasztalatlanság érzését. Remegő térdek, szívdobogás és az édes csók íze az ajkakon. Ilyen a Lolita Lempicka illata.

Az ibolya és ánizs elbűvölő kombinációja az édesgyökér és vanília édes jegyeivel párosul. A borostyánkivonatok és pralinék eszenciái a titok és egyedülállóság érzését adják ennek az aranylóan kék gyöngyszemnek.

1999-ben ez a különleges illat az év legjobb parfümje volt (FIFI-díjat nyert). Legyen Ön is egy Lolita Lempicka Lolita Lempicka Eau de Parfum tulajdonosa és idézze fel az első szerelem édes pillanatait! Az illat eredeti változata 1997-ben került forgalomba, újabb kiadása 2010-től kapható.  

Összetétel

Fej
borostyán, csillagánizs, ibolya
Szív
amaryllis, cseresznye, édesgyökér, nőszirom, orrisz gyökér
Alap
pézsma, praliné, tonkabab, vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, virágos

Lolita Lempicka a márkáról

Lolita Lempicka parfümök|Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal a saját divat márkájának a Lolita Lempicka álnevet választotta, mely a Vladimíra Nabokova Lolita című regényének, valamint a lengyel festőművész Tamara de Lempicka nevének összekapcsolásával jött létre. 1984 - ben nyitotta meg első üzletét, melyet nagyon hamar továbbiak követtek szerte a világban. A 40 - es évek által inspirált saját kollekciójával debütált, melynek modern design - ja volt és a legújabb divatirányzatokat követte. Nemsokára belekezdett a parfümgyártásba is, és sok közkedvelt női és férfi illat jelent meg a Lolita Lempicka márkától. Mivel keltik fel első látásra a friss, fás vagy virágos Lolita Lempicka parfümök a figyelmet? Az üvegcse ellenállhatatlan design - jával, mely biztosítja az exkluzivitást.

Értékelés Lolita Lempicka Lolita Lempicka

Új értékelés hozzáadása

5.0
12 értékelés
10
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás