Lolita LempickaGreen Lover Eau de Toilette uraknak

Lolita Lempicka Green Lover Eau de Toilette uraknak
Lolita Lempicka Green Lover Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
17 890Ft

Spóroljon 16%
100 ml
14 940Ft

Raktáron | 14 940,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LOL01088
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Nem számít, milyen magasra célzott, ezentúl semmi nem lesz elérhetetlen az Ön számára! A férfi Lolita Lempicka Green Lover Eau de Toilette nagy adag elszántságot is rejt magában, így a bőrre permetezve már néhány cseppje megadja a kellő bátorságot, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön álmaihoz.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • fűszeres illat
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER/EAU), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, szecsuáni bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borókabogyó, borsmenta, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, madagaszkári vanília
Az illat fajtája
aromás, fűszeres
Lolita Lempicka parfümök|Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal a saját divat márkájának a Lolita Lempicka álnevet választotta, mely a Vladimíra Nabokova Lolita című regényének, valamint a lengyel festőművész Tamara de Lempicka nevének összekapcsolásával jött létre. 1984 - ben nyitotta meg első üzletét, melyet nagyon hamar továbbiak követtek szerte a világban. A 40 - es évek által inspirált saját kollekciójával debütált, melynek modern design - ja volt és a legújabb divatirányzatokat követte. Nemsokára belekezdett a parfümgyártásba is, és sok közkedvelt női és férfi illat jelent meg a Lolita Lempicka márkától. Mivel keltik fel első látásra a friss, fás vagy virágos Lolita Lempicka parfümök a figyelmet? Az üvegcse ellenállhatatlan design - jával, mely biztosítja az exkluzivitást.