LoeweSolo ajándékszett uraknak

Loewe Solo ajándékszett uraknak
Loewe Solo ajándékszett uraknak
Új
Ingyenes kiszállítás
42 790Ft

Raktáron | 42 790,00Ft / 1 db, áfával | Kód: LOW01011

Loewe Solo Eau de Toilette uraknak 150 ml + Loewe Solo borotválkozás utáni balzsam uraknak 75 ml + Loewe Solo Eau de Toilette uraknak 10 ml

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Loewe Solo parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Loewe Solo Eau de Toilette uraknak 150 ml
  • Loewe Solo borotválkozás utáni balzsam uraknak 75 ml
  • Loewe Solo Eau de Toilette uraknak 10 ml

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
aromás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Ismerkedjen meg a spanyol LOEWE márkával.

A LOEWE illatok szó szerint a természetből született művészi alkotások. A Spanyolországban készült LOEWE parfümök természetesek, eredetiek és minőségi, nagy töménységű természetes olajok találhatók bennük.

A LOEWE márka történelme még 1846-ban kezdődött Spanyolországban. 2013-ban Jonathan Andersont, aki generációja egyik legkiválóbb divattervezője, nevezték ki a LOEWE művészeti igazgatójává. Ezzel a márka életében olyan az új fejezet kezdődött, amelyben a mesterség, a lüktető spanyol életstílus, valamint a divathoz való intellektuális, ugyanakkor játékos hozzáállás játssza a főszerepet.

A márka számára Jonathan által alkotott első LOEWE illat a LOEWE 001 nevet viseli. Núria Cruelles, a LOEWE-ház vezető parfümőrének közreműködésével született. Innovatív, mégis lágy illatkompozícióját ugyanaz a frissesség, sokszínűség és vitalitás jellemzi, mint magát a Jonathan által vezetett LOEWE márkát.

Tanulmányozza át a LOEWE parfümök széles kínálatát és próbálja ki a legközkedveltebb illatok valamelyikét. Ilyen például a férfiak számára készült, friss citrusos jegyeket hordozó LOEWE Solo, a fás és fűszeres illatú férfi LOEWE Solo Cedro Eau Eau de Toilette, vagy a LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, amelyben a tömjén és a bőr lenyűgöző jegyei bújnak meg. A hölgyek viszont a LOEWE Aura vagy a vonzóan fás LOEWE 001 parfümökben fedezhetik fel a hozzájuk illő illatot.