Ugrás a fő tartalomhoz
Loewe 7 Eau de Toilette uraknak
Loewe 7 Eau de Toilette uraknak
Loewe 7 Eau de Toilette uraknak
Loewe 7 Eau de Toilette uraknak
Fej
paprika, piros alma
Szív
keserűnarancs, tömjén
Alap
cédrus, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtájavirágos, fás

Amennyiben önmagát (illetve a környezete) olyan merész és szenvedélyes férfinak tartja, aki nem riad vissza a kockázatvállalástól, úgy a Loewe 7 Loewe Eau de Toilette ezeket a személyiségjegyeket még jobban felerősíti. Pont önnek, a 21. század hősének alkották meg. Győződjön meg személyesen róla, hogy a tökéletes eredmény csupán 7 összetevővel is elérhető.

  • mindössze 7 összetevőt tartalmazó, különleges illatkompozíció
  • modern és kifinomult illat merész férfiaknak
  • 2010-ben jelent meg a piacon

Az illat összetétele
Az ez által a parfüm által nyújtott élmény már az első megszagolás után azonnal megjelenik, amikor felfedezi benne a piros alma borsos illatjegyekkel kísért illatát. Az érzéki folytatást ezután az édes, mégis kissé kesernyés nerolival társuló tömjén ragadja magához. A cédrusfa, vetiver és pézsma fás egysége pedig még a teljes fejillat lecsengése után is hosszú ideig önnel marad.

Az illat története
A Loewe 7 parfüm megalkotása igazi kihívás volt, viszont Emilio Valeros parfümőr egyenesen bravúrosan oldotta meg ezt a feladatot. Napjaink olyan tökéletes és teljesen egyedülálló parfümjét mutatta be, mely kivételesen kreatív hozzáállás nélkül nem születhetett volna meg. A tökéletesen kiegyensúlyozott kompozíció virágos és fás illatjegyei minden modern férfit elragadtatással töltenek el.

Loewe7 Eau de Toilette uraknak

10×
100 ml
51 660Ft
41 325Fta sale kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Raktáron | 51 660,00Ft / 100 ml, áfával | Minimális ár 45 550 Ft
| Kód: LOW0172
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One Hungary
kedd 2024. 06. 25.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2024. 06. 22.