L’Occitane Immortellesminklemosó olaj az arcra és a szemekre

L’Occitane Immortelle sminklemosó olaj az arcra és a szemekre
L’Occitane Immortelle sminklemosó olaj az arcra és a szemekre
200 ml

Kód: LOC1508 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

L’Occitane Immortelle termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A L’Occitane Immortelle arc- és sminklemosó olaj még a legellenállóbb sminket is tökéletesen eltávolítja. Fontos alkotóeleme a nagy mennyiségű aktív molekulát tartalmazó esszenciális szalmavirágolaj, mely egyedülálló képességgel veszi fel a harcot a bőröregedés ellen.
A szalmavirág-kivonatot tartalmazó sminklemosó olaj használata után az ön arca tökéletesen tiszta, mindenféle szennyeződéstől mentes, kisimult és ragyogó marad. Az olaj kiválóan tolerálható és minden bőrtípusra alkalmazható.

Hatásai:

  • még a legellenállóbb sminket is eltávolítja
  • gátolja a bőr öregedését
  • kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt

Összetétele:

  • esszenciális szalmavirágolaj
  • alkohol- és parabénmentes

Alkalmazása:
Vigye fel a száraz arcára az olajat és gyengéden masszírozza be az arcbőrébe, beleértve a szemkörnyéki területeket is. Adjon hozzá egy kevés vizet, gyengéden habosítsa fel, majd öblítse le tiszta vízzel.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

L’Occitane a márkáról

L'Occitane - a Provence varázsából született szépség. A L'Occitane en Provence francia kozmetikamárka, elsősorban L'Occitane rövidített neve alatt ismert, s a legelismertebbek közé tartozik. A név jelentése "egy nő Occitanieből", ami egy középkori tartomány, amely Franciaország teljes déli részén át húzódott, kelet-nyugati irányban. E jelentős régió követője és egyben az a hely, ahonnan a L'Occitane termékek származnak, a varázslatos Provence.

A márka története 1976-ig nyúlik vissza, amikor Olivier Baussan céget alapított, hogy megünnepeljék megőrizzék szülőföldje, Provence hagyományait. Mindössze egy desztillálókészülékkel, egy apró kamionnal és jó növényismerettel felvértezve 23 évesen esszenciális rozmaringolajat kezdett desztillálni és árusítani a helyi piacon.

Nem sokkal ezután Olivier Baussan felélesztette Marseilleben a hagyományos szappankészítést, levendulatermelésbe kezdett, és külföldi utazásai során - új összetevők és hagyományos eljárások keresése közben - rábukkant a hihetetlenül tápláló shea vajra. Azonnal megalapította a L'Occitane gyárat, és megnyitotta első üzletét Volxban, Provenceban.

Alapítója üzleti érzékének, kreativitásának és lelkesedésének köszönhetően, az L'Occitane en Provence társaság gyorsan növekedett, és ma már világszerte több száz üzlete van. 2010 óta részvényeit a hongkongi tőzsde forgalmazza.

A L'Occitane a fitoterápia és aromaterápia alapelvei szerint kifejlesztett kozmetikumok és illatok széles választékát kínálja. Alapjukat esszenciális olajok és természetes összetevők képezik. Ezeket gondosan válogatják, hatékonyságuk és azon képességük alapján, hogy mi mindent adnak bőr szépségéért. A L'Occitane szisztematikusan helyettesíti a mesterséges anyagokat természetes bázisúakkal, ahol csak lehetséges.

A L'Occitane termékek gyártásához használt lenyűgöző, természetes összetevők közé tartozik például a szalmavirág, a már a középkor óta, gyógyhatásáról és magával ragadó illatáról ismert korzikai mirtusz, a csodálatos shea vaj Burkina Fasoból, a Provence-i mandulatermelők mandulája, a hidratáló és revitalizáló angyalgyökér vagy Provence aromás szimbóluma, a levendula.

A L'Occitane jelentős összegeket áldoz a kutatásra és az innovációra, de a termelés környezetre gyakorolt hatásait is igyekszik csökkenteni. Erről a kozmetikai óriásról egész könyvet lehetne írni, a legfontosabb információ azonban az, hogy a L'Occitane a minőségi garancia szinonimája. A levendulaillatú Provence márkája. A Dél-Franciaországból és a Földközi-tenger térségéből származó, mágikus összetevők különlegessége és előnyei inspirálta kozmetikagyártó. A L'Occitane márkájú termékek örömmel töltik el érzékeit, és mindig megteremtik a relaxálás és elégedettség pillanatát.

Értékelés L’Occitane Immortelle