ListerineTotal Care Teeth Protection szájvíz a fogak komplett védelméért 6 in 1

4×
Listerine Total Care Teeth Protection szájvíz a fogak komplett védelméért 6 in 1
Listerine Total Care Teeth Protection szájvíz a fogak komplett védelméért 6 in 1
Spóroljon
1 890Ft

Spóroljon 17%
500 ml
1 550Ft

310,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LIR0115 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás Listerine Total Care Teeth Protection

Elég naponta plusz egy percet rászánnia, hogy szájürege alaposan megtisztuljon és mindig ápolt legyen! A fogak komplett védelmét szolgáló Listerine Total Care Clean Mint 6 az 1-ben szájvíz megerősíti a fogakat, megelőző hatással bír a fogszuvasodásra, segít megújítani a fogzománcot, alaposan megtisztítja a fogakat, illetve a fogközöket és frissíti a leheletet. Próbálja ki ezt a komplex terméket, amely kiegészíti a napi fogmosást, és élvezze a kivételesen ápolt szájüreg érzését!

Tulajdonságai:

  • eltávolítja a lepedéket, így védi az ínyt
  • erősíti a fogakat és a fogzománcot
  • fogszuvasodás elleni védelmet nyújt
  • tisztítja a fogközöket
  • akár 24 órán át üdévé teszi a leheletet
  • fogszabályzót viselők számára is megfelelő

Használata:
Használja a szájvizet reggel és este, fogmosás után. Öblítse ki a szájüreg minden területét 30 másodperc alatt körülbelül 20 ml-es mennyiséggel (4 kiskanálnak megfelelő). Ezután köpje ki.

Listerine a márkáról

Listerine kozmetika | Listerine – a szájüreg komplex ápolása. A Listerine olyan termékek márkája, melyek a szájüreg teljeskörű ápolását biztosítják. Joseph Lister angol sebész után kapta a nevét, aki az antiszeptikus sebészeti eljárások felfedezője és meghonosítója. Rájött, hogy mennyire fontos a seb és az eszközök fertőtlenítése. A Listerine márka eleinte, mint fertőtlenítő volt a piacon, majd 1920 – ban kezdték el gyártani a szájvizeket, melyek eltávolítják a kellemetlen szájszagot.
A Listerine márka története 1879 -re nyúlik vissza, amikor Lawrence doktor felfedezte az alapösszetevőket, melyeknek antiszeptikus hatásai vannak. Az Ő felfedezését már 1895 -ben elkezdték használni a fogorvosok, akik rájöttek, hogy a termék eltávolítja a szájban lévő baktériumokat. A Listerine fokozatosan úttörővé és a kellemetlen szájszag elleni harc jelképévé vált. Ma a Listerine márka a Johnson & Johnson, az amerikai gyógyszeripari óriás birtokában van, akinek a termékeit több mint 175 országban forgalmazzák.
A Listerin termékek forradalmi megoldást nyújtanak a szájban lévő baktériumokkal szemben. Az antiszeptikus Listerine szájvíz 99% -ban képes elpusztítani a baktériumokat, melyek foglepedék képződést és ínyproblémákat okoznak. A Listerine márka kínálata viszont sokkal szélesebb, termékei specializálódnak a vásárlók különféle problémáira vagy kívánságaira. Egyes szájvizek a fogzománc és a fogíny védelmére összpontosítanak, mások a fogfehérítésre vagy fogszuvasodásra, valamint készülnek szájvizek a gyermekek részére is. A baktériumokkal szembeni és a szájszag elleni védelem természetes a Listerine márka számára.
A Listerine szájvízek megbízhatóan eltávolítják a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét, valamint különféle hatású más termékek széles kínálatával segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát.

Értékelés Listerine Total Care Teeth Protection4