Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással

 • Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással
 • Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással 1
   více

  a termék 3 változata 880 Ft - tól

  Express One (Transoflex)Csütörtök 2018. 05. 24.
  Csomagküldő – átvevőhelyCsütörtök 2018. 05. 24.
  Átvevőhely BudapestCsütörtök 2018. 05. 24.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Listerine Stay White változatok

  • Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással íz Arctic Mint 250 mlszájvíz fehérítő hatással 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   íz Arctic Mint 250 ml
   Kód: LIR0131

   880 Ft
   - 35%  1 350 Ft

  • Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással íz Arctic Mint 500 mlszájvíz fehérítő hatással 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   íz Arctic Mint 500 ml
   Kód: LIR0111

   1 400 Ft
   - 26%  1 890 Ft

  • Listerine Stay White szájvíz fehérítő hatással íz Arctic Mint 1000 mlszájvíz fehérítő hatással 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   íz Arctic Mint 1000 ml
   Kód: LIR0625

   2 200 Ft

  Fel

  A Listerine márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Listerine kozmetika | Listerine – a szájüreg komplex ápolása. A Listerine olyan termékek márkája, melyek a szájüreg teljeskörű ápolását biztosítják. Joseph Lister angol sebész után kapta a nevét, aki az antiszeptikus sebészeti eljárások felfedezője és meghonosítója. Rájött, hogy mennyire fontos a seb és az eszközök fertőtlenítése. A Listerine márka eleinte, mint fertőtlenítő volt a piacon, majd 1920 – ban kezdték el gyártani a szájvizeket, melyek eltávolítják a kellemetlen szájszagot. A Listerine márka története 1879 -re nyúlik vissza, amikor Lawrence doktor felfedezte az alapösszetevőket, melyeknek antiszeptikus hatásai vannak. Az Ő felfedezését már 1895 -ben elkezdték használni a fogorvosok, akik rájöttek, hogy a termék eltávolítja a szájban lévő baktériumokat. A Listerine fokozatosan úttörővé és a kellemetlen szájszag elleni harc jelképévé vált. Ma a Listerine márka a Johnson & Johnson, az amerikai gyógyszeripari óriás birtokában van, akinek a termékeit több mint 175 országban forgalmazzák. A Listerin termékek forradalmi megoldást nyújtanak a szájban lévő baktériumokkal szemben. Az antiszeptikus Listerine szájvíz 99% -ban képes elpusztítani a baktériumokat, melyek foglepedék képződést és ínyproblémákat okoznak. A Listerine márka kínálata viszont sokkal szélesebb, termékei specializálódnak a vásárlók különféle problémáira vagy kívánságaira. Egyes szájvizek a fogzománc és a fogíny védelmére összpontosítanak, mások a fogfehérítésre vagy fogszuvasodásra, valamint készülnek szájvizek a gyermekek részére is. A baktériumokkal szembeni és a szájszag elleni védelem természetes a Listerine márka számára. A Listerine szájvízek megbízhatóan eltávolítják a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét, valamint különféle hatású más termékek széles kínálatával segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát.

  Fel

  Értékelés Listerine Stay White

  • 2017. december 9., szombat
   Pásztói Zsuzsa

   Bármelyik piacon 1600-1800 Ft-ért veszem az 1 literes kiszerelést....hú, micsoda akció!

  • 2017. szeptember 13., szerda
   csv1987

   Sokkal tisztábbnak érzem a fogaim, de olyan íze van, mintha mentolos mosogatószerrel öblögetnék és olyan, mintha le akarná marni az ínyem.

  • 2017. augusztus 21., hétfő
   Szűcsné Csilla

   Kedvenc szájvíz márkám.

  Mit gondol Ön a Listerine Stay White termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

  Menu