Listerine Cool Mint szájvíz a friss leheletért

5×
Listerine Cool Mint szájvíz a friss leheletért
Listerine Cool Mint szájvíz a friss leheletért
Spóroljon
2 450Ft

Spóroljon 21%
1000 ml
1 920Ft

192,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LIR0117 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Listerine Cool Mint

Friss lehelet és védelem a fogaknak. A Listerine Coolmint szájvíz nem csak a baktériumokat pusztítja el, de a lehelletet is frissé varázsolja. Eredményei klinikailag bizonyítottak és világszerte közkedvelt márkák közé tartozik. Napi kétszeri használat mellett csökkenti a lepedék kialakulasát, amely a az íngyulladás egyik fő okozója.

Tulajdonságok:

  • védelem a rossz szájszagot okozó baktériumok ellen
  • megelőzi az ínygyulladás kialakulását
  • megőrzi a fogíny egészségét
  • friss leheletet biztosít

Összetétel:

  • illóolajok a friss leheletért : timol, eukaliptol, mentol és metil-szalicilát.

Használata:
Naponta kétszer, alapos fogmosás után használja. Öblögesse 30 másodpercig, ne nyelje le. Alkalmanként 4 teáskanál (40ml) használandó.

Listerine a márkáról

Listerine kozmetika | Listerine – a szájüreg komplex ápolása. A Listerine olyan termékek márkája, melyek a szájüreg teljeskörű ápolását biztosítják. Joseph Lister angol sebész után kapta a nevét, aki az antiszeptikus sebészeti eljárások felfedezője és meghonosítója. Rájött, hogy mennyire fontos a seb és az eszközök fertőtlenítése. A Listerine márka eleinte, mint fertőtlenítő volt a piacon, majd 1920 – ban kezdték el gyártani a szájvizeket, melyek eltávolítják a kellemetlen szájszagot.
A Listerine márka története 1879 -re nyúlik vissza, amikor Lawrence doktor felfedezte az alapösszetevőket, melyeknek antiszeptikus hatásai vannak. Az Ő felfedezését már 1895 -ben elkezdték használni a fogorvosok, akik rájöttek, hogy a termék eltávolítja a szájban lévő baktériumokat. A Listerine fokozatosan úttörővé és a kellemetlen szájszag elleni harc jelképévé vált. Ma a Listerine márka a Johnson & Johnson, az amerikai gyógyszeripari óriás birtokában van, akinek a termékeit több mint 175 országban forgalmazzák.
A Listerin termékek forradalmi megoldást nyújtanak a szájban lévő baktériumokkal szemben. Az antiszeptikus Listerine szájvíz 99% -ban képes elpusztítani a baktériumokat, melyek foglepedék képződést és ínyproblémákat okoznak. A Listerine márka kínálata viszont sokkal szélesebb, termékei specializálódnak a vásárlók különféle problémáira vagy kívánságaira. Egyes szájvizek a fogzománc és a fogíny védelmére összpontosítanak, mások a fogfehérítésre vagy fogszuvasodásra, valamint készülnek szájvizek a gyermekek részére is. A baktériumokkal szembeni és a szájszag elleni védelem természetes a Listerine márka számára.
A Listerine szájvízek megbízhatóan eltávolítják a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét, valamint különféle hatású más termékek széles kínálatával segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát.

Értékelés Listerine Cool Mint5