Lip Smacker Coca Cola Mixkozmetika szett I. hölgyeknek

1×
Lip Smacker Coca Cola Mix kozmetika szett I. hölgyeknek
Lip Smacker Coca Cola Mix kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek
4 590Ft

Kód: LIS2770 | Raktáron

Coca Cola Classic ajakbalzsam 4 g + Coca Cola Vanilla ajakbalzsam 4 g + Coca Cola Cherry ajakbalzsam 4 g + Fanta Orange ajakbalzsam 4 g + Fanta Grape ajakbalzsam 4 g + Fanta Pineapple ajakbalzsam 4 g + Fanta Strawberry ajakbalzsam 4 g + Sprite ajakbalzsam 4 g

1

Kosárba téve

Lip Smacker Coca Cola Mix kozmetika szett I. hölgyeknek
| 1 db | 4 590Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 24.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás
Kor
minden korosztálynak

Lip Smacker a márkáról

A Lip Smacker balzsamok rendkívül eredeti, igazán elragadó ízesítésű ajakápolók! Épp kedvenc Fantájára vagy Coca-Colájára vágyik? Nem probléma! Az egyedülálló Lip Smacker balzsamokkal bármikor, a nap bármely szakában ajkaira idézheti e népszerű italokat!
A Lip Smacker amerikai márka már 1973-ban bemutatta a világnak egyedülálló ízesített pomádéit.  Az első íz az eper volt, majd ezt később további gyümölcsök és kedvelt édességek ízei követték. A márka fokozatosan együttműködött olyan cégekkel is, mint a Dr Pepper, a 7UP, a Mars, a Kraft Foods vagy a The Coca-Cola Company. A Lip Smacker ajakbalzsamok ízeit így e népszerű üdítőitalok és édességek eredeti receptúrái szerint alakítják ki!
A Lip Smacker márka - a tápláló és hidratáló ajakbalzsamokon kívül - egyedülálló szájfényeket is kínál, amelyek ajkainak érzéki megjelenést és eredeti illatot kölcsönöznek. A Lip Smacker márka játékos ajakbalzsamaiba és szájfényeibe egyszerűen bele fog szeretni!

Értékelés Lip Smacker Coca Cola Mix