Le Couvent Maison de Parfum

A Le Couvent Maison de Parfum márkáról

Szippantson bele a természet titkaiba, amit a hagyományos francia parfümkészítés alapelvei szerint készülő, 100%-ban vegán ápolókozmetikumok és egyedülálló illatok képviselnek. Élvezze az illatos sétát a Le Couvent des Minimes termékeivel.

A Le Couvent Maison de Parfum (korábban Le Couvent des Minimes) márkát egy igazán ősi történet ihlette. Még 1614-ben alapították azt a Couvent des Minimes Mane kolostort, melyben Louis Feullée, XIV. Lajos francia király híres botanikusa élt és tanult. Feullée többször is beutazta a kontinenst, hogy elnevezze azokat az újonnan felfedezett növényfajokat, amit a mai napig a modern botanika alapkövének tekintenek. A Le Couvent de Minimes márka ennek az időszaknak a hagyományait viszi tovább, és a kolostor botanikai múltjához kötődve a természetes alapanyagok hasznosítására helyezi a hangsúlyt.

A Le Couvent des Minimes parfümök és Eau de Cologne illatok akár 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Üvegből készült, tiszta, elegáns üvegcséiket a nemesség pecsétjére emlékeztető logó díszíti. A La Couvent des Minimes ápolókozmetikumok a természetes szépséget dicsőítik, és illatukkal Ámor nyilaként veszik célba önt. A tiszta természet inspirálta termékek egyszerű összetétele semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaz, és még a legérzékenyebb bőrre is használható.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A legolcsóbbtól