Laura Biagiotti Roma Uomoeau de toilette uraknak

22×
Laura Biagiotti Roma Uomo eau de toilette uraknak
Laura Biagiotti Roma Uomo eau de toilette uraknak
125 ml
14410Ft

Kód: LAB0046 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 02. 27.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 02. 27.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Laura Biagiotti Roma Uomo parfüm leírása
Összetétel

Férfiasság és meglepő törékenység. Romantika és modern jelen. Ez, de ennél még sokkal több, ráadásul kifinomult megfogalmazásban az, amit a Laura Biagiotti Roma Uomo férfi Eau de Toilette megtestesít. Ezzel a tökéletes, klasszikus illattal ön is teljes mértékben kinyilváníthatja karaktere erejét.

  • idők felett álló, fás és vizes illat elegáns férfiaknak
  • 1995-ben mutatták be
  • Annick Menardo alkotása

Az illat összetétele
Az első pillanatokban a bazsalikom és a mandarin illatjegyei vonják magukra a figyelmét, melyek lassan szabadulnak fel és elkápráztatják érzékeit, amíg hozzájuk nem csatlakoznak a geránium üde és sugárzó jegyei is. A kompozíció az utolsóként kibontakozó, viszont a legtovább önnel maradó alapillaton nyugszik. Ez a Laura Biagiotti Roma Uomo parfüm esetében vanília, szantálfa és cédrusfa kombinációja, és rendkívül lassan csendesedik le.

Összetétel

Fej
mandarin, bazsalikom
Szív
tölgy
Alap
cédrus, szantálfa, vanília, moha
Az illat fajtája
vizes, fás

Laura Biagiotti a márkáról

A Laura Biagiotti parfümök világszerte ugyanolyan ismertek és közkedveltek, mint a kivételes olasz divattervezőnő divatvilág számára mesterművei. Laura Biagiottit édesanyjának köszönhetően ismerte meg a divatvilág, akinek a szabóműhelyében segédkezett. A divat történelemébe elsősorban a mindaddig nem igazán közkedvelt kasmír divatiparban történő felhasználásával írta be a nevét. Első saját női divatkollekcióját 1972-ben mutatta be, innentől kezdve a „kasmír királynője“ névvel is illették.

A parfümök világába csak pontosan 10 évvel később, a Fiori Bianchi illat megjelentetésével lépett be. 1988-ban megszületett a következő Laura Biagiotti parfüm, a Roma, mely napjainkig a legkeresettebb parfümök egyike és férfi változatban is elkészült. A Laura Biagiotti parfümök tele vannak könnyed és üde jegyekkel, melyek nem csak az olasz nyárban viselhetők, és az eleganciát garantáló erőteljesebb és érzékibb illatok is megtalálhatók közöttük.

Értékelés Laura Biagiotti Roma Uomo