Lanvin L'Homme Sport Eau de Toilette uraknak

3×
Lanvin L'Homme Sport Eau de Toilette uraknak
Lanvin L'Homme Sport Eau de Toilette uraknak
100 ml
9 400Ft

9 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAV0036 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Lanvin L'Homme Sport
Összetétel

A Lanvin L'Homme Sport egy izgalmas férfias illat, amely az erőt és a férfi test vonzerejét jeleníti meg. A sugárzó eszenciák a felfrissülést és a mozgás örömét táplálják. Elegáns jegyei a természetes alapanyagokkal tökéletesen áthatják. A L'Homme Sport megbízhatóan tölti fel határtalan temperamentummal és tisztítja a gondolatait.

Az illat friss citrom és olasz bergamott sugárzó és üdítő jegyeiben bontakozik ki. Ezután a pezsdítő zsálya és az izgató levendula kapcsolódik be. A teljes kompozíciót intenzíven vibráló pézsma és karizmatikus tölgymoha zárja le.

A Lanvin márkának ez az egyedülálló Eau de Toilette-parfümje olyan férfiaknak készült, akiknek a sport az életstílusuk. Minden alkalomra tökéletes viselet. A kitűnő tulajdonságokkal rendelkező kristálytiszta Lanvin L'Homme Sport parfüm kifejező és sportos illat, mely minden alkalommal felfrissít! Az illat 2009 óta kapható.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, petitgrain, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha, pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
aromás

Lanvin a márkáról

A Lanvin parfümök illatkompozíciója izgalmas és a legutolsó tónusig átgondolt. Mindig feldobják hangulatát, és stílusát a híres francia sármmal és párizsi eleganciával egészítik ki.

Az egyik legrégebbi párizsi divatházat 1889-ben alapították, és alkotói tevékenységét már régóta nem korlátozza csak öltözködésre és divatos kiegészítőkre. Nem egy Lanvin parfüm hódította meg világszerte sok-sok nő szívét. Az összes, mindig elegáns Lanvin illat az üdeséget és az időtlenséget ötvözi. A legendás Lanvin Arpège, melyet az alapító Jeanne Lanvin leánya születésnapjára alkotott, összetéveszthetetlen vanília- és szantálfa-tónusokkal fogja kényeztetni.

A bódító Lanvin Éclat d’Arpègeben orgona, barack és bazsarózsa bársonyos édessége ötvöződik. A Modern Princess Eau de Parfum pedig – szikrázó növényi-virágos összetételével – a sorsukat maguk formáló, modern nőket szólítja meg. Az igazi szerelemhez hasonlóan sugárzó illatot azután a Lanvin Marry Me révén élvezheti! Tisztán virágos szívillata elbűvölő, harmonikus alapját pedig cédrusfával kombinált pézsma adja.

Értékelés Lanvin L'Homme Sport3