LancômeTeint Idole Ultra Wear Blush Stick pirosító stick

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick pirosító stick
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick pirosító stick
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
16 470Ft

Spóroljon 16%
árnyalat 01 Ambitious Pink 9 g
13 680Ft

152 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: LAM11280 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick
Tulajdonságok

Legyenek orcái természetes színűek egyetlen mozdulattal. A Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick arcpirosító stick ragyogóvá teszi és felfrissíti megjelenését egész napra. Könnyed krémes-púderes állaga szépen az arcbőrre simul, és kifejezetten kellemes bársonyos érzést kelt.

A Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick arcpirosító erős koncentrációjú színes pigmenteket tartalmaz, rétegelhető, és ellenáll az elkenődésnek és a letörlődésnek. Csak Ön dönt, hogy természetes vagy merészebb külsőre vágyik. Mutassa meg a professzionális sminken keresztül, hogy mi rejlik Önben.

Tulajdonságai:

  • egészséges színt ad az arcnak
  • természetesen élénkíti az arcot
  • ellenáll a letörlődésnek és elkenődésnek
  • magas pigmentáltság és tartósság
  • könnyed, krémes-púderes textúra
  • finom textúrája azonnal rásimul a bőrre, kellemes tapintású
  • egyszerű és kényelmes alkalmazás
  • nem tömíti el a pórusokat

Alkalmazása:
Vigye fel az arcpirosítót önmagában vagy a kedvenc alapozójára. Finom mozdulatokkal természetes megjelenést, erőteljesebb vonásokkal hangsúlyosabb sminket hoz létre.

A Notino tippje:
Alkalmazza elsőként a SPF 15 Lancôme Teint Idole Ultra Wear hosszan tartó alapozót, és az arcpirosító segítségével alkossa meg sminkje újabb dimenzióját.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick