Lancôme Monsieur Big Valentine Edition extra dúsító szempillaspirál limitált kiadás

Lancôme Monsieur Big  Valentine Edition extra dúsító szempillaspirál limitált kiadás
Lancôme Monsieur Big  Valentine Edition extra dúsító szempillaspirál limitált kiadás
árnyalat 01 Big Is The New Black 10 ml

Kód: LAM07712 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Lancôme termékeket 24 500 Ft felett, és ajándékként választhat egy vászontáskát és egy mini termékeket tartalmazó luxus szettet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Lancôme Monsieur Big Valentine Edition
Tulajdonságok

A minőségi Lancôme Monsieur Big Valentine Edition szempillaspirál maximális hosszúságot és hihetetlen volument ad a szempilláinak.

Tulajdonságok:

  • növeli a szempillák hosszúságát
  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást
  • intenzív szín
  • hosszan tartó hatású
  • gyorsan és könnyen alkalmazható

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Monsieur Big Valentine Edition