LancômeMonsieur Big ajándékszett hölgyeknek

Lancôme Monsieur Big ajándékszett hölgyeknek
Lancôme Monsieur Big ajándékszett hölgyeknek

Kód: LAM11325 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Monsieur Big extra dúsító szempillaspirál 10 ml + Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml + Crayon Khol (mini) szemceruza 0,7 g

Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák termékeit postaköltség nélkül szállítjuk el Önhöz. Vásároljon ezektől a márkáktól 17 500 Ft felett, és válasszon 3 miniatűrt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Lancôme Monsieur Big
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit LancômeMonsieur Big kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Monsieur Big extra dúsító szempillaspirál 10 ml
  • Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml
  • Crayon Khol (mini) szemceruza 0,7 g

Tulajdonságok:

  • minden nő örül neki
  • ajándéknak kiváló
  • a tökéletesen hangsúlyozott szemekért
  • komplett ápolás a tökéletes megjelenéshez

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Monsieur Big