Lancôme La Nuit Trésor Nudeeau de toilette hölgyeknek

2×
Lancôme La Nuit Trésor Nude eau de toilette hölgyeknek
Lancôme La Nuit Trésor Nude eau de toilette hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
22 990Ft

Kód: LAM09917 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 05. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 05. 29.

Lancôme La Nuit Trésor Nude parfüm leírása
Összetétel

Mit gondol, mikor a legszebb? A szerelme szerint biztosan akkor, amikor önazonosan és spontánul viselkedik. A Lancôme La Nuit Trésor Nude női Eau de Toilette érzéki tisztasága biztosan meggyőzi róla, hogy szűrők nélkül is lenyűgöző lehet.

  • keleties-virágos illat gyümölcsös aláfestéssel és egy leheletnyi kókusszal
  • a Trésor sorozat jellegzetes fekete fátylát testszín árnyalatok váltották fel
  • 2020-ban mutatták be, reklámarca Penélope Cruz

Az illat összetétele
Kezdetben édeskés üdeséget érezhet a bergamott könnyed jegyeinek köszönhetően. Hamarosan a rózsa ízig-vérig nőies illata jelenik meg, amelyet azonnal elkezdik felváltani a magával ragadóan édes kókusz és a vanília szintén édesen melengető jegyei.

Az illat története
A Lancôme La Nuit Trésor Nude hátterében a valódi, bensőséges szerelemről szóló történet rejtőzik. Ha ez a szerelem megnyilvánul, a nő szépsége a férfi szemeiben tükröződik vissza, akár nevet, táncol vagy énekel.

A lenyűgöző illat üvegcséje is a természetesség felé hajlik. Az üvegcse gyémántot idéző alakja és a nude árnyalatban pompázó, nélkülözhetetlen masni már az első illatolás előtt szerelmes hangulatba ringatja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, kókusz
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, virágos

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme La Nuit Trésor Nude