Lancôme La Nuit Trésor Dentelle Eau de Parfum hölgyeknek

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle Eau de Parfum hölgyeknek
Lancôme La Nuit Trésor Dentelle Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50 ml
27 050Ft

54 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAM11304 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy luxuskészlet népszerű Lancôme termékek miniatűrjeivel, ha 13 500 Ft felett vásárol az említett márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás Lancôme La Nuit Trésor Dentelle
Összetétel

Hunyja le a szemét és képzelje el a leggyönyörűbb rózsakertet. A Lancôme La Nuit Trésor Dentelle női Eau de Parfum egyenesen egy ilyen kertecske közepébe repíti. A damaszkuszi rózsa vonzó illata a romantikus és szenvedélyes szerelem megszületését idézi, amely ott rejtőzik minden szívben. Gondozza és építse a sajátját a Lancôme La Nuit Trésor Dentelle illat legválogatottabb összetevőivel.

  • virágos illat gyümölcsös tónusokkal
  • gyémánt formájú ikonikus üvegcse fényűző csipkével
  • minden alkalomra tökéletes illat

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum a málna, a mandarin és a friss bergamott változatos gyümölcsös aromájával indít. A damaszkuszi rózsa esszenciájának közvetítésével érkezik a vonzó és kifinomult virágos illat. Az édeskés, de mégis földies tónusú egyedi pacsuli teszi teljessé a tökéletes harmóniát.

Az illat története
A Lancôme La Nuit Trésor Dentelle női Eau de Parfum elsősorban a damaszkuszi rózsa esszenciájára épít, amely egy érzéki szerelmes történetet mesél a viselőjének. Elsőként a La Nuit Trésor sorozat tipikus jegye mutatkozik be – a gyémánt alakú üvegcse, ezúttal a Maison Sophie Hallette csipkeműhelyéből származó fényűző csipkével díszítve.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
vadmandarin, bergamott, piros gyümölcsös tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, damaszkuszi rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bársony, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme La Nuit Trésor Dentelle