LancômeIdôle Aura Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum hölgyeknek
Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
41 090Ft

Black

Friday

32 870Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Raktáron | 41 090,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LAM11574
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A nők kivételes lelkierejét tükröző illat.

Melengető és érzéki, mint a lemenő nap végtelen napsugarai által felmelegedett bőr, ilyen az Idôle Aura Eau de Parfum.

A gondosan kiválasztott rózsa, a ragyogó jázmin és a melengető vanília illatkompozíciója tükrözi vissza a zabolátlan energiával teli nők akaratát és eltökéltségét. Mivel együtt képesek a lehetetlenre is, együtt megállíthatatlanok, együtt istennők.

  • virágos Eau de Parfum chypre jegyekkel
  • tavaszi és nyári hónapokra
  • fenntartható forrásokból származó összetevőket tartalmaz

Az illat összetétele
Az Idôle Aura illata a rózsa szirmainak bájos virágos aromájával ébredezik a szokatlan sós Fleur de Sel akkordjával kombinálva. A bársonyos lágy aroma tiszta jázminos illattá változik, amely ennek az illatkompozíciónak ragyogó hatást ad, és összefonódik a friss és káprázatos bergamott jegyeivel. Az alapillatban a melengető vanília illatozik a pézsmás jegyekkel kombinálva.

Az illat története
A Lancôme Idôle Aura illata a női erő és összetartozás szimbóluma. Az alap összetevőket, mint az ispartai rózsa esszencia és a grasse-i százszirmú rózsa, az ispartai nők kézzel gyűjtötték.

A karcsú, futurisztikus és stabil üvegcsét rozéarany gyöngyfényű energiától pezsgő szív díszíti. Az Idôle Aura illata olyan nőknek szól, akik megosztják sikerüket másokkal, kölcsönösen inspirálják egymást és egyedülálló női szövetségeket hoznak létre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
só, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília
Az illat fajtája
virágos, fás

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.