Lancôme Hypnôse

szempillaspirál a dús pillákért

Lancôme Hypnôse szempillaspirál a dús pillákért
Lancôme Hypnôse szempillaspirál a dús pillákért
Lancôme Hypnôse szempillaspirál a dús pillákért
10 900Ft
Kedvezmény 18%
árnyalat 001 Noir hypnotic 6,2 g
8 990Ft

Kód: LAM0180 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 25., kedd
Személyes átvétel
2018. 09. 25., kedd
Lancôme Hypnôse
árnyalat 001 Noir hypnotic 6,2 g | 8 990Ft

Lancôme Hypnôse kozmetika leírása

Leírás:
A Lancôme Hypnose Volume Mascara No. 001 Noir hypnotic szempillaspirál a Lancôme márka egy következő terméke. A Hypnose Volume akár hatszorosára dúsítja a pillákat. A dús hatás mellett természetesen sűrűbbé is varázsolja a pillákat. Eredményként csábító és hipnotizáló tekintetet kapunk, melyet még kiemel a szempillaspirál árnyalata, a Noir hypnotic.
A Hypnose Volume szempillaspirál sosem tapasztja össze a pillákat. Éppen ellenkezőleg, a professzionális PowerFULL™ keféje minden pillát tökéletesen befest. A Lancôme márka ezen szempillaspiráljának textúrája finom már-már krémes, B5-vitamint, puhító anyagokat és PC/PA polimereket tartalmaz.
A  Hypnose Volume ápolja a szempillákat, neki köszönhetően erősebbek és sűrűbbek lesznek.
A Lancôme márka Hypnose Volume szempillaspirálja természetesen széppé és egészségessé teszi a pillákat. A Hypnose Volume rendszeres használatával kiemeli ezt a természetesen szép pillákat és a hatását tovább fokozza.
A Hypnose Volume szempillaspirál nagyon jó minőségű. Ezt bizonyítja az is, hogy ez a Lancôme márka legforgalmazottabb szempillaspirálja.

Hatása:

  • dús és sűrű pillák
  • hatszorosára dúsítja a pillákat

Összetevők:

  • B5-vitamin
  • puhító anyagok
  • PC/PA polimerek

Tulajdonságok

Szempillaspirál típusa
Szín
fekete
Vízálló
nem

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.