LancômeHypnôse Doll Eyes ajándékszett

1×
Lancôme Hypnôse Doll Eyes ajándékszett
Lancôme Hypnôse Doll Eyes ajándékszett

Kód: LAM11323 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Hypnôse Doll Eyes hosszabbító és dúsító szempillaspirál 6,5 ml + Le Crayon Khôl szemceruza 0,7 g + Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml

Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Lancôme Hypnôse Doll Eyes
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit LancômeHypnôse kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Hypnôse Doll Eyes hosszabbító és dúsító szempillaspirál 6,5 ml
  • Le Crayon Khôl szemceruza 0,7 g
  • Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz
  • a tökéletesen hangsúlyozott szemekért

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Hypnôse Doll Eyes