LancômeHypnôse ajándékszett II. hölgyeknek

1×
Lancôme Hypnôse ajándékszett II. hölgyeknek
Lancôme Hypnôse ajándékszett II. hölgyeknek

Kód: LAM10827 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Hypnôse extra dúsító szempillaspirál 6,2 ml + Le Crayon Khôl szemceruza + Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml

Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Lancôme Hypnôse
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit LancômeHypnôse kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Hypnôse extra dúsító szempillaspirál 6,2 ml
  • Le Crayon Khôl szemceruza
  • Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Hypnôse1