Lancôme Grandiôseszemhéjtus

Lancôme Grandiôse szemhéjtus
Lancôme Grandiôse szemhéjtus
árnyalat 01 Noir marifique 1,4 ml
11300Ft

Kód: LAM4441 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 14.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 14.

Lancôme Grandiôse termékleírás
Tulajdonságok

Néhány perc alatt macskaszemhatást vagy más megálmodott lookot érhet el. A Lancôme Grandiôse folyékony szemhéjtus rendkívül vékony, minden szemformához alkalmazkodó heggyel rendelkezik, ezzel pontos, bármilyen egyenetlenségektől mentes alkalmazást biztosítva.

A matt vonalak gyorsan száradnak a szemhéjon, ellenállnak a dörzsölésnek és a foltosodásnak, így biztosítva, hogy a smink egész nap tökéletes maradjon!

Tulajdonságai:

  • egész napos, matt, dörzsölésálló sminket biztosít
  • a 35 fokos szögben elhajló hegy tökéletesen alkalmazkodik a szem alakjához
  • a rendkívül vékony applikátor pontos vonalak megrajzolását teszi lehetővé
  • gyorsan száradó összetételű, vízbázisú

Alkalmazása:
Az applikátor segítségével finoman húzva vezesse a vonalat a belső szemzugtól a külső felé. Használat előtt rázza fel és hajtsa be az applikátort 35 fokos szögbe.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
fluid

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Grandiôse