Lancôme Génifique utazási készlet IX.

Lancôme Génifique utazási készlet IX.
Lancôme Génifique utazási készlet IX.
utazási készlet IX.

Kód: LAM5330 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Genifique Day Rejuvenating Cream for All Skin Types 15 ml + Genifique Rejuvenating Serum for All Skin Types 5 ml + Hypnose Doll Eyes Mascara to Extend and Thicken Lashes 01 Black 2 ml

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Anti-age, lifting, regenerálás, Táplálás, bőrsűrűséget helyreállító
Ajándék szett típusa
utazási készlet

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Génifique