LancômeGénifique Advanced ajándékszett (a bőr fiatalításáért)

Lancôme Génifique Advanced ajándékszett (a bőr fiatalításáért)
Lancôme Génifique Advanced ajándékszett (a bőr fiatalításáért)
ajándékszett (a bőr fiatalításáért)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: LAM11740

Lancôme Génifique Advanced fiatalító szérum 7 ml + Lancôme Génifique nappali fiatalító krém minden bőrtípusra 15 ml + Lancôme Génifique Yeux aktív fiatalító krém a szemkörnyékre 3 ml

Ajándék az Ön számára
Két ajándékot választhat a kosarában, ha Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino vagy Biotherm termékeket vásárol legalább 19 000 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Lancôme Génifique Advanced kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Lancôme Génifique Advanced fiatalító szérum 7 ml
  • Lancôme Génifique nappali fiatalító krém minden bőrtípusra 15 ml
  • Lancôme Génifique Yeux aktív fiatalító krém a szemkörnyékre 3 ml

Tulajdonságok:

  • az érett arcbőr ápolására
  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.