Lancôme Bocagekrémes dezodor

Lancôme Bocage krémes dezodor
Lancôme Bocage krémes dezodor
50 ml

Kód: LAM0060 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Lancôme Bocage termékleírás
Tulajdonságok

A hónalja érzékeny területe rászolgál a legjobb ápolásra. A Lancôme Bocage krémes izzadásgátló bársonyosan selymes és könnyű szerkezetű, így finommá és rugalmassá teszi a bőrét. Eközben pedig egész napra hatékony védelmet nyújt az izzadság ellen.

Tulajdonságai:

  • érzékeny bőrre is alkalmazható
  • borotválkozás után is használható
  • egész napos hatékony, izzadás elleni védelem
  • kellemes, nem zsíros összetétel
  • azonnali frissességérzet

Összetétele:

  • alkoholmentes – érzékeny bőrre is megfelelő és nem szárítja ki a bőrt
  • alumíniumsók – meggátolják az izzadást

Alkalmazása:
Vigye fel szükség szerint a hónalj bőrére. A termék borotválkozás utáni használatra is megfelelő.

Tulajdonságok

Csomagolás
krémdezodor
Bőrtípus
érzékeny

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Bocage