Lancôme Big Color Lash Top Coatszínes fedőréteg szempillaspirálra

3×
Lancôme Big Color Lash Top Coat színes fedőréteg szempillaspirálra
Lancôme Big Color Lash Top Coat színes fedőréteg szempillaspirálra
árnyalat 01 Fabulous Gold 2,8 ml

Kód: LAM07645 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Lancôme Big Color Lash Top Coat termékleírás
Tulajdonságok

Felejtse el az unalmas sminkelést és töltse meg az életét ragyogó színekkel, melyek garantáltan magukra vonzzák a környezet figyelmét. A Lancôme Big Color Lash színes szempillafesték top coat, intenzív pigmentáltságának és ultra vékony sörtéjű gumikeféjének köszönhetően extravagáns színes hatású, teljes fedést biztosít a szempilláknak.

Tulajdonságai:

  • segíti a nem hagyományos smink készítését
  • egész nap kibírja elkenődés nélkül
  • intenzív pigmentek biztosítják a szempillák teljes befedését a színnel
  • az ultra vékony sörtéjű kefe optimális mennyiségű festéket vesz fel
  • a kefe kúpos alakja könnyedén befogja még a szemzugban lévő finom pillákat is

Alkalmazása:
A mellékelt kefével hordja fel a szempillákra, a pillák tövétől a végük felé haladva.

Tulajdonságok

Árnyalat
arany
Szempillaspirál típusa
érzékeny szemre

Lancôme Big Color Lash Top Coat vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Big Color Lash Top Coat3