Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté golyós dezodor az érzékeny bőrre

3×
Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté golyós dezodor az érzékeny bőrre
Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté golyós dezodor az érzékeny bőrre
50 ml

Kód: LAM6795 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté
Tulajdonságok

Hatékony dezodor felesleges összetevők nélkül. A Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté, golyós dezodor érzékeny bőrre is használható kímélő összetételének köszönhetően. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, hosszantartó komfort, és frissesség érzetet nyújt. Természetes, kíméletes védelem az izzadás ellen.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan véd a kellemetlen szagok ellen
  • használható érzékeny bőrre is
  • hosszan tartó védelmet nyújt
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • nem irritálja a bőrt

Használata:
Tiszta és száraz hónaljára vigye fel. Mindennapi használatra alkalmas.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
érzékeny

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté3