Legkedveltebb Lancôme kollekciók


Legyen az Öné egy miniatűrökkel teli Lancôme luxus szett ingyen.
Vásároljon bőrápoló termékeket legalább 20 750 Ft értékben az említett márkától és Öné az ajándék.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkedveltebb Lancôme kollekciók

Rénergie Multi-Lift

Fedezze fel a Lancôme márka hatékony anti-aging ápolóinak új generációját. A Rénergie termékcsalád termékei az úttörő technológiának, valamint az arcbőr fiatalos megjelenését megőrző lenmagkivonatnak köszönhetően váltak híressé, és hármas hatást eredményeznek: finomítják a szem alatti látható ráncokat, feszessé teszik az arcbőrt és visszaadják annak eredeti kontúrjait. Válasszon magának egyet a Rénergie termékcsalád számos nappali, illetve éjszakai krémje közül, és szerezze vissza önbizalmát!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Génifique

Kezdje az ápolószertartását a Lancôme márka Génifique regeneráló termékcsaládjával, mely bármilyen korú és arcbőrtípusú nő által alkalmazható. A Génifique ragyogóvá teszi a bőrt, egységesíti a színtónust és láthatóan mérsékli az öregedés jeleit. Fedezze fel az ikonikus Advance Génifique szérumot, mely most 7 különböző prebiotikus és probiotikus részecskével gazdagított, így kedvező hatással van a bőr mikrobiomjának egyensúlyára. Az arcbőre ezáltal gyorsabban regenerálódik, feszesebb, valamint észrevehetően fiatalabb megjelenésű lesz.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Hydra Zen

A mai rohanó világban rendkívül fontos, hogy megfelelően védje arcbőrét a káros külső hatásoktól. A Lancôme márkájú Hydra Zen hatékonyan ápolja, vitalizálja, mélyrehatóan hidratálja, valamint megfelelő tápanyagokkal látja el az arcbőrt. Gátolja meg a bőr kiszáradását és irritációját az egyedülálló NeuroCalm™ növényi kivonatokat tartalmazó Hydra Zen termékekkel. Válasszon a különböző textúrájú krémek, hidratáló esszenciák, vagy arcpakolások gazdag kínálatából.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Absolue


Fedezze fel a Lancôme márka Absolue prémium ápolóinak titkát. Ennek a regeneráló anti-aging termékcsaládnak minden egyes tagja olyan százlevelű rózsa szirmaiból nyert kivonatot tartalmaz, melyet minden esetben kézzel gyűjtenek be pirkadatkor, mivel a természetes növényi olajok ekkor tartalmazzák a legtöbb, a bőrsejtek revitalizálására alkalmas anyagot. Kényeztesse magát sugárzó, megújult és selymesen lágy arcbőrrel.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Lancôme
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Kinek?

Ajándékok és akciók

Értékelés

  •   40
  •   5
  •   1
Bestsellerek