Legkedveltebb Lancôme kollekciók

Rénergie Multi-Lift

Fedezze fel a Lancôme márka hatékony anti-aging ápolóinak új generációját. A Rénergie termékcsalád termékei az úttörő technológiának, valamint az arcbőr fiatalos megjelenését megőrző lenmagkivonatnak köszönhetően váltak híressé, és hármas hatást eredményeznek: finomítják a szem alatti látható ráncokat, feszessé teszik az arcbőrt és visszaadják annak eredeti kontúrjait. Válasszon magának egyet a Rénergie termékcsalád számos nappali, illetve éjszakai krémje közül, és szerezze vissza önbizalmát!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Génifique

Kezdje az ápolószertartását a Lancôme márka Génifique regeneráló termékcsaládjával, mely bármilyen korú és arcbőrtípusú nő által alkalmazható. A Génifique ragyogóvá teszi a bőrt, egységesíti a színtónust és láthatóan mérsékli az öregedés jeleit. Fedezze fel az ikonikus Advance Génifique szérumot, mely most 7 különböző prebiotikus és probiotikus részecskével gazdagított, így kedvező hatással van a bőr mikrobiomjának egyensúlyára. Az arcbőre ezáltal gyorsabban regenerálódik, feszesebb, valamint észrevehetően fiatalabb megjelenésű lesz.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Hydra Zen

A mai rohanó világban rendkívül fontos, hogy megfelelően védje arcbőrét a káros külső hatásoktól. A Lancôme márkájú Hydra Zen hatékonyan ápolja, vitalizálja, mélyrehatóan hidratálja, valamint megfelelő tápanyagokkal látja el az arcbőrt. Gátolja meg a bőr kiszáradását és irritációját az egyedülálló NeuroCalm™ növényi kivonatokat tartalmazó Hydra Zen termékekkel. Válasszon a különböző textúrájú krémek, hidratáló esszenciák, vagy arcpakolások gazdag kínálatából.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Absolue


Fedezze fel a Lancôme márka Absolue prémium ápolóinak titkát. Ennek a regeneráló anti-aging termékcsaládnak minden egyes tagja olyan százlevelű rózsa szirmaiból nyert kivonatot tartalmaz, melyet minden esetben kézzel gyűjtenek be pirkadatkor, mivel a természetes növényi olajok ekkor tartalmazzák a legtöbb, a bőrsejtek revitalizálására alkalmas anyagot. Kényeztesse magát sugárzó, megújult és selymesen lágy arcbőrrel.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Arc
  • Lancôme
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kinek?

Értékelés

  •   33
  •   4
  •   2
Bestsellerek