Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizernyugtató hidratáló krém a napbarnítottság meghosszabbítására

Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer nyugtató hidratáló krém a napbarnítottság meghosszabbítására
Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer nyugtató hidratáló krém a napbarnítottság meghosszabbítására
Spóroljon
12 400Ft

Spóroljon 41%
125 ml
7 290Ft

Kód: LAN0582 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 10. 21.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 10. 21.

Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer termékleírás
Tulajdonságok

Nyaralásról érkezett haza és nem szeretné elveszíteni barnaságát?A Lancaster Tan Maximizer barnaság megőrző, nyugtató hidratáló krém gondoskodik arról, hogy bronz-barna bőrszíne egy hónapig megmaradjon, és bőre egészségtől ragyogjon.Ezenfelül a bőrt kellemes illattal itatja át.

Tulajdonságai:

  • egy teljes hónappal meghosszabbítja a napbarnított bőrszínt
  • a napbarnított bőrnek aranyos színárnyalatot ad
  • meggátolja a napozás utáni bőrhámlást  
  • intenzíven hidratálja és lágyítja a bőrt
  • nyugtató és regeneráló hatású
  • nem hagy maga után zsíros érzetet
  • gyorsan beivódik
  • csodálatos az illata

Összetétele:

  • Tan Activator Complex – egy hónappal meghosszabbítja a melatonin képződést, ami által a bőr akkor kezd barnulni, amikor már nincs kitéve a napsugárzásnak, támogatja a gyors, intenzív és egyenletes barnulást.

Alkalmazása:
Napozás után egyenletesen vigye fel a megtisztított bőr egész felületére.Használja legalább egyszer naponta – minden nap napozás után, de még egy hónapig ezt követően is, amikor már nem napoztatja a testét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Lancaster a márkáról

A Lancaster kozmetika már több mint 70 éve a fény és a nap iránti szenvedélyéről ismert. Azokat az élet forrásaként, az energia eszenciájaként és a szépség szimbólumaként tiszteli. A Lancaster termékeinek köszönhetően mindig biztonságosan élvezheti a napsugarakat.

A Lancaster márka története 1946-ban Monacóban kezdődött. Sikeres fejlődését azok az ápoló termékek alapozták meg, melyek nem csak táplálták és hidratálták a bőrt, de megfelelő UV sugárzás elleni védelmet is nyújtottak számára. 1971-től a termékek többsége már kifejezetten a napsugárzás elleni védelmet szolgálta, és a Lancaster napozókrémek, napozás utáni krémek, valamint önbarnító készítmények hamar ikonikussá váltak.

A Lancaster termékei minden nap ápolják a bőrét és lehetővé teszik a napsütés teljes mértékű élvezetét. Legyen szép, bronzbarna és napbarnított a bőre – egész évben és félelem nélkül.

Értékelés Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer