Lalique Whiteeau de toilette uraknak

1×
Lalique White eau de toilette uraknak
Lalique White eau de toilette uraknak
Spóroljon
32 100Ft

Spóroljon 75%
125 ml
7 970Ft

Kód: LAL0053 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.

Lalique White parfüm leírása
Összetétel

Olyan fehér, mint az egyedülálló tisztaság, a tökéletes szépség és az abszolút igazság szimbóluma. Ezek azok az értékek, melyeket a Lalique White férfi Eau de Toilette sugároz. Az illatot a tüzes, csípős színezetű fával és pézsmával kombinált, modern citrusos jegyek jellemzik. Ez a társítás a stílusos férfi kifinomult és érzéki kísérője.

  • friss, tiszta férfi illat, ami megragadja a környezete figyelmét
  • modern férfiaknak
  • nappal és este is ideális viselet

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatában a friss citrusos jegyek bergamott, üde citruslevelek, mandarin és elemi formájában mutatkoznak meg. Szívillata a fehér borsnak, szerecsendiónak, ibolyának és a kardamomnak köszönhetően fűszeresen melengető. Az Eau de Toilette alapját fehér ámbra, érzéki pézsma, moha és cédrus alkotja.

Az illat története
A Lalique White férfi Eau de Toilette megalkotását a fehér szín ihlette, mely már évszázadok óta meglepően gazdag, tiszta és teljesen univerzális, akárcsak a fehér férfiing. Ugyanilyen sokoldalú ez a 2008-ban megjelent, modern, citrusos fűszeres illat is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin, elemi, citrom levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, fehér bors, ibolya, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tölgymoha, pézsma, fehér ámbra
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique White