Lalique Trésors d’Orient ajándékszett

Lalique Trésors d’Orient ajándékszett
Lalique Trésors d’Orient ajándékszett
3 x 75 g

Kód: LAL02329 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Safran illatos gyertya 75 g + Cuir illatos gyertya 75 g + Vanille illatos gyertya 75 g

Leírás Lalique Trésors d’Orient
Összetétel

Illatosítsa otthonát, vagy szerezzen örömöt szeretteinek egy gyönyörű lakásillattal! Ez az ajándékkészlet Lalique Trésors d’Orient mindkét esetben garantálja a sikert. A helyesen megválasztott beltéri illat könnyedén kelt nyugalomérzetet, és elősegíti kellemes, meghitt légkör kialakítását.

Tulajdonságok:

  • keleties aroma
  • fás illat
  • fűszeres aroma
  • bármilyen belső tér luxus kiegészítője
  • a teljes helyiséget gyönyörűen illatosítja

A szett tartalma:

  • Safran illatos gyertya 75 g
  • Cuir illatos gyertya 75 g
  • Vanille illatos gyertya 75 g

Összetétel:

  • pamut kanóc

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni, amíg a teljes felső rétege meg nem olvad. Ezzel megelőzi, hogy a viaszban bemélyedések keletkezzenek.

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Lakásillatosító fajtája
fás, édes, fűszeres
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
Anyag
üveg

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Trésors d’Orient