Lalique Soleileau de parfum hölgyeknek

1×
Lalique Soleil eau de parfum hölgyeknek
Lalique Soleil eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
40 870Ft

Kód: LAL02302 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Lalique Soleil parfümöt 50 ml-es vagy 100 ml-es kiszerelésben és az Öné egy utazó spray ugyanazzal az illattal.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 18.
Személyes átvétel
kedd 2020. 08. 18.

Lalique Soleil parfüm leírása
Összetétel

Felhős időben is ébredjen minden reggel napsütötte hangulatban! A Lalique Soleil női Eau de Parfum az aranyló napsugarak erejét sűríti magába. Az ízig-vérig nőies illat garantáltan mosolyt csal az arcra, hiszen édes, mint a tejhab egy café lattén és ellenállhatatlan, mint a napsütötte, bronzbarna bőr.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • napimádó nőknek
  • tökéletes nappali viselet

Az illat összetétele
A keserédes illatok bevezető hármasa, amelyet elsőként érez, simogatásként hat az érzékekre. A kardamomot, a mandarint és a keserűmandulát azonban gyorsan felváltják a friss akkordok a jázmin, a körtés jégkása és a café latte jegyében. Az alapillatban szantálfa és rózsaszín pralinék jelennek meg a pézsmával, hogy tisztán, de kifinomultan zárják le a kompozíciót.

Az illat története
A Lalique Soleil illata mellett díszes üvegcséje is lenyűgöző, amelyet aranyszínű, elegáns lánc díszít. A stílusjegyek az art deco-ra utalnak, amely a múlt század húszas éveiben volt népszerű.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserűmandula, kardamon, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, latte, körte granita
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, praliné
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Soleil