Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette uraknak

Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette uraknak
Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
32 100Ft

Spóroljon 62%
125 ml
12 080Ft

9 664Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL0028 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 03. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 03. 05.

Lalique Pour Homme Lion parfüm leírása
Összetétel

Ha szereti a klasszikus eleganciát, nem követ el hibát, ha a jellegzetes rozmaring, ámbra és szantálfa kombinációra fogad. A férfiaknak való Lalique Pour Homme eau de toilette olyan férfinak való, akik kedvelik a hagyományos illatakkordokat.

  • aromás, fás illat
  • minden kifinomult férfinak
  • nappali viseletre ideális

Az illat összetétele
Az édesen üde bergamott, a rozmaring és a zamatos mandarin frissítő illata már magában a fejillatban megjelenik. Később a kifinomult akkordtrió is bekapcsolódik. A trióban a klasszikus cédrust, a jázmin virágát és a szokatlan íriszt fedezheti fel. Végül az alapillatban a szantálfa, az édes vanília, a földes pacsuli és az ámbra harmonikus egysége veszi át a szót. 

Az illat története
A Lalique Pour Homme parfüm közkedveltsége arról a tényről tanúskodik, hogy a már 1997-ben megjelent illat még ma is ugyanolyan közkedvelt a férfiak körében, mint valaha volt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott, rozmaring, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, jázmin, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, tölgy, pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Pour Homme Lion