Lalique Living Laliqueeau de parfum hölgyeknek

Lalique Living Lalique eau de parfum hölgyeknek
Lalique Living Lalique eau de parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: LAL0526 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

Lalique Living Lalique parfüm leírása
Összetétel

Nyisson ablakot a színtiszta női világba, melyben az érzékiség, az érzelmek és a megvalósult álmok uralkodnak. A nemes akkordokat kivételesen csábító eredménnyel kombináló Lalique Living Lalique női Eau de Parfum a nőies jegyekkel játszik.

  • fűszeres-fás illat
  • olyan nőknek, akik kifinomult illatra vágynak
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillat a feketebors, a szerecsendió és az üde bergamott fűszeres illatjegyeivel fokozatosan bontakozik ki. A jellegzetes nyitányt ezután a szokatlan írisszel és tonkababbal kiegészülő édes vanília ellensúlyozza. A különleges kaszmerán, a földes vetiver és a szantálfa triója teszi végül egyetemessé ezt az illatot.

Az illat története
A Lalique Living Lalique parfüm egy olyan időtlen világba viszi magával, melyben az ikonikus francia üvegmester, René Lalique művészi alkotásai uralkodnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, menta, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, fekete bors, szerecsendió, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, kasmír, szantálfa, vanília, tonkabab, labdanum, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Living Lalique