Lalique Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Lalique Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Lalique Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
41 600Ft

Spóroljon 78%
100 ml
9 260Ft

9 260Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL0045 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 03. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 03. 04.

Lalique Le Parfum parfüm leírása
Összetétel

Egy kifinomult úrinő csak olyan illatot választhat, amely annyira nemes, mint ő maga. Az időtlen Lalique Le Parfum női Eau de Parfum rafináltan ötvözi az eleganciát, a gazdagságot és az érzékiséget. Hagyja, hogy magához vonzza ez a luxusminőségű illat, amelynek köszönhetően ön is megváltozhat – mégis önmaga marad.

  • keleties illat
  • azoknak a nőknek, akik a klasszikus eleganciára esküsznek
  • nappali és esti viseletként is megfelelő

Az illat összetétele
Miután a babérlevél, a rózsabors és a bergamott kezdeti, fűszeres jegyei gondoskodtak az örömről, a jázmin és a kunkor édes-virágos akkordjai lépnek színre. Végül egzotikus jegyek, a vanília, a szantálfa, a pacsuli és a tonkabab négyese bukkan fel, hogy az illat nagyszabású lecsengését lekerekítse és gondoskodjon az összbenyomásról.

Az illat története
A Lalique Le Parfum rögtön kettős élményt jelent. Az illatkompozíció egyedülálló társításai mellett a kockát formázó, díszes üvegcse is első látásra magával ragadja. Az átlátszóan fekete üvegkupakot a nevezetes „Masque de Femme“ minta díszíti, amelyet 1935-ben maga a híres René Lalique dolgozott ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, rózsabors, babérlevél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, szantálfa, tonkabab
Az illat fajtája
orientális

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Le Parfum6