Lalique L'Amoureau de parfum hölgyeknek

4×
Lalique L'Amour eau de parfum hölgyeknek
Lalique L'Amour eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
41 600Ft

Spóroljon 64%
100 ml
14 890Ft

Kód: LAL0118 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 07. 11.

Lalique L'Amour parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel magában a romantikus nőt. A Lalique L‘Amour női Eau de Parfum illatát a végtelen szerelem ihlette. Ez a parfüm is ugyanolyan édes, mámorító és függőséget okozó, mint maga a szerelem.

  • ellenállhatatlan, virágos-fás illat
  • romantikus, elegáns nőnek
  • elsősorban nappali viseletre való

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum már a nyitányában elbűvöli a rózsabimbók virágos jegyeivel és a kissé kesernyés nerolival kísért bergamott frissítő illatával. Az illatkompozíció szívét a gardénia gyöngéd jázminnal és érzéki tubarózsával kiegészülő, édes illata alkotja. A tökéletes érzéki élményről a melengető cédrus és a bársonyos szantálfa gondoskodik.

Az illat története
Asaka Jasuhiko japán herceg azzal bízta meg René Lalique francia művészt, hogy készítsen a tokiói palotájába négy nagy üvegezett ajtót. Ezt a megbízást Lalique készséggel teljesítette és megalkotta a kitárt szárnyú nőalakok sziluettjeit ábrázoló, elbűvölő designér gyöngyszemeket.

A palota a 80-as években városi múzeummá vált, ahol a mai napig megcsodálhatjuk Lalique mesterműveit. Lalique nők és virágok iránti szeretetének tiszteletére született meg a Lalique L'Amour parfüm, melynek üvegcséjét pont ezek az üvegezett ajtók ihlették.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, rózsabimbó, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, jázmin, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique L'Amour