LaliqueHommage À L'Homme Voyageur tusfürdő gél uraknak

Lalique Hommage À L'Homme Voyageur tusfürdő gél uraknak
Lalique Hommage À L'Homme Voyageur tusfürdő gél uraknak
Spóroljon
8 890Ft

Spóroljon 59%
150 ml
3 620Ft

Raktáron | 2 413,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: LAL01764
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan Lalique Hommage À L'Homme Voyageur tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket
  • helyreállítja a bőr komfortérzetét
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Összetétel

Konzisztencia
gél

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.