Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement Eau de Parfum unisex

Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement Eau de Parfum unisex
Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement Eau de Parfum unisex
100 ml
73 620Ft

73 620Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL0706 | 1 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 03. 11.

Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement parfüm leírása
Összetétel

Rögtön megérti, hogy milyen a paradicsomi virágokkal és termésekkel teli kert illata, amint először megszagolja ezt a parfümöt. A Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement uniszex Eau de Parfum a harmonikus, gyümölcsös-virágos húrokat pengeti. Szeressen bele a mandarin, jázmin és gyömbér csábító kombinációjába.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • olyan illat, ami támogatja az érzékiségét
  • nappali és esti viseletként is ideális

Az illat összetétele
A fejillatban az édes mandarinnal és a jellegzetes feketeborssal szövetkező csípős gyömbér kapta a főszerepet. Kis idő után becsatlakoznak a játékba az aszalt szilva, a csalogató jázmin és a gyümölcsök illatjegyei is. A kifinomult esszenciát elbűvölően zárja le a szantálfa, a kaszmerán és az ámbra.

Az illat története
A Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement parfüm vidám aszalt szilva és mandarin akkordjait Marie-Claude Lalique ikonikus képzőművészete ihlette.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, mandarin-narancs aroma, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyümölcsös tónusok, jázmin, szilva
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, kaszmerán, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement