Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak

37×
Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak
Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
32 100Ft

Spóroljon 69%
100 ml
9 760Ft

9 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL0017 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 04. 14.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 04. 14.

Leírás Lalique Encre Noire
Összetétel

Kifinomult férfiasság, titok klasszikus, modern felfogásban. Ezek nem csak a Lalique Encre Noire for Men férfi Eau de Toilette által keltett asszociációk. Ez mindenekelőtt annak az illatkompozíciója, ami tiszteletadás a fának és ugyanakkor elragadó illat az igazi férfiak számára.

  • aromás, fás illat
  • estére, de a téli hónapokban nappali viseletre is alkalmas
  • az illat Nathalie Lorson műve

Az illat összetétele
A fás illatkompozíció első tónusait ciprus friss akkordjai adják, míg egy csipetnyi rejtélyt vetiver lop bele. A szívillatot a haiti és a bourbon vetiver melengető tónusai töltik ki, mielőtt fokozatosan előtérbe kerülnek az alaptónusok, amelyeket lassacskán, a háttérből kasmírfa és pézsma szólaltat meg.

Az illat története
Az Encre Noire for Men mindent – ami annyira jellemző a Lalique márka esztétikájára – megtestesít magában. Az illat ötvözi a luxus anyagokat és azon üvegkészítők technikai tudását, akik részt vettek kialakításában. A flakon inspirációját a René Lalique által, 1913-ban kreált „Biches" kalamáris adta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciprus, vetiverfű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
haiti vetiver, bourbon vetiver
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, kasmírfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique Encre Noire vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Encre Noire37