Lalique Encre Noire for Meneau de toilette uraknak

26×
Lalique Encre Noire for Men eau de toilette uraknak
Lalique Encre Noire for Men eau de toilette uraknak
32100Ft

Spóroljon 71%
100 ml
9210Ft

Kód: LAL0017 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Lalique Encre Noire for Men parfüm leírása
Összetétel

Kifinomult férfiasság, titok klasszikus, modern felfogásban. Ezek nem csak a Lalique Encre Noire for Men férfi Eau de Toilette által keltett asszociációk. Ez mindenekelőtt annak az illatkompozíciója, ami tiszteletadás a fának és ugyanakkor elragadó illat az igazi férfiak számára.

  • aromás, fás illat
  • estére, de a téli hónapokban nappali viseletre is alkalmas
  • az illat Nathalie Lorson műve

Az illat összetétele
A fás illatkompozíció első tónusait ciprus friss akkordjai adják, míg egy csipetnyi rejtélyt vetiver lop bele. A szívillatot a haiti és a bourbon vetiver melengető tónusai töltik ki, mielőtt fokozatosan előtérbe kerülnek az alaptónusok, amelyeket lassacskán, a háttérből kasmírfa és pézsma szólaltat meg.

Az illat története
Az Encre Noire for Men mindent – ami annyira jellemző a Lalique márka esztétikájára – megtestesít magában. Az illat ötvözi a luxus anyagokat és azon üvegkészítők technikai tudását, akik részt vettek kialakításában. A flakon inspirációját a René Lalique által, 1913-ban kreált „Biches" kalamáris adta.

Összetétel

Fej
ciprus, vetiverfű
Szív
haiti vetiver, bourbon vetiver
Alap
pézsma, kasmírfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique Encre Noire for Men vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Encre Noire for Men