Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak

36×
Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak
Lalique Encre Noire Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
32 100Ft

Spóroljon 80%
100 ml
6 570Ft

6 570Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL0017 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 25.

Lalique Encre Noire parfüm leírása
Összetétel

Kifinomult férfiasság, titok klasszikus, modern felfogásban. Ezek nem csak a Lalique Encre Noire for Men férfi Eau de Toilette által keltett asszociációk. Ez mindenekelőtt annak az illatkompozíciója, ami tiszteletadás a fának és ugyanakkor elragadó illat az igazi férfiak számára.

  • aromás, fás illat
  • estére, de a téli hónapokban nappali viseletre is alkalmas
  • az illat Nathalie Lorson műve

Az illat összetétele
A fás illatkompozíció első tónusait ciprus friss akkordjai adják, míg egy csipetnyi rejtélyt vetiver lop bele. A szívillatot a haiti és a bourbon vetiver melengető tónusai töltik ki, mielőtt fokozatosan előtérbe kerülnek az alaptónusok, amelyeket lassacskán, a háttérből kasmírfa és pézsma szólaltat meg.

Az illat története
Az Encre Noire for Men mindent – ami annyira jellemző a Lalique márka esztétikájára – megtestesít magában. Az illat ötvözi a luxus anyagokat és azon üvegkészítők technikai tudását, akik részt vettek kialakításában. A flakon inspirációját a René Lalique által, 1913-ban kreált „Biches" kalamáris adta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciprus, vetiverfű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
haiti vetiver, bourbon vetiver
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, kasmírfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique Encre Noire vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Encre Noire36