Lalique Encre Noire A L'Extremeeau de parfum uraknak

19×
Lalique Encre Noire A L'Extreme eau de parfum uraknak
Lalique Encre Noire A L'Extreme eau de parfum uraknak
Spóroljon
38 200Ft

Spóroljon 68%
100 ml
12 410Ft

Kód: LAL0604 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Lalique parfümöket legalább 13 000 Ft értékben és választhat egy 4,5 ml-es Encre Noire A L'Extreme vagy egy 4,5 ml-es Le Parfum termék közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 14.

Lalique Encre Noire A L'Extreme parfüm leírása
Összetétel

A fény és az árnyék határán. Pontosan ott található a Lalique Encre Noire À L’Extrême Eau de Parfum, mely a férfias érzékiség megvalósulása. Merüljön alá ebbe az intenzív fás illatba, mely érzékien kombinálja a ciprust és a többi földes jegyet.

  • finoman citrusos aláfestésű, fás chypre illat
  • olyan erős férfiaknak készült, akik nem félnek az akadályoktól
  • az illat újból felébreszti önben az érzékiséget és erővel tölti el

Az illat összetétele
Merüljön alá a fás világba már rögtön a fejillatban, ahol a ciprus akkordjai, valamint az elemi és a bergamott esszenciái köszöntik. Az érzékiségről és az intenzitásról a továbbiakban a földes haiti vetiver a tömjén és az íriszgyökér társaságában gondoskodik. Ennek az illatkompozíciónak az egyedülállósága a szantálfa, pacsuli és benzoeviasz jegyeinek köszönhető.

Az illat története
A Lalique Encre Noire À L ’Extrême a férfiasság új definíciója. A Lalique Encre Noire illat erősebb, érzékibb és gazdagabb folytatása. Az illat a férfiasság új oldalait mutatja meg: az érzékit, az elegánst, a kifinomultat és a csábítót.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ciprus, elemi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
haiti vetiver, tömjén, orrisz gyökér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, benzoin
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Encre Noire A L'Extreme