Lalique Encre Noire A L'Extremeeau de parfum uraknak

19×
Lalique Encre Noire A L'Extreme eau de parfum uraknak
Lalique Encre Noire A L'Extreme eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 200Ft

Spóroljon 67%
100 ml
12 670Ft

Kód: LAL0604 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

Lalique Encre Noire A L'Extreme parfüm leírása
Összetétel

A fény és az árnyék határán. Pontosan ott található a Lalique Encre Noire À L’Extrême Eau de Parfum, mely a férfias érzékiség megvalósulása. Merüljön alá ebbe az intenzív fás illatba, mely érzékien kombinálja a ciprust és a többi földes jegyet.

  • finoman citrusos aláfestésű, fás chypre illat
  • olyan erős férfiaknak készült, akik nem félnek az akadályoktól
  • az illat újból felébreszti önben az érzékiséget és erővel tölti el

Az illat összetétele
Merüljön alá a fás világba már rögtön a fejillatban, ahol a ciprus akkordjai, valamint az elemi és a bergamott esszenciái köszöntik. Az érzékiségről és az intenzitásról a továbbiakban a földes haiti vetiver a tömjén és az íriszgyökér társaságában gondoskodik. Ennek az illatkompozíciónak az egyedülállósága a szantálfa, pacsuli és benzoeviasz jegyeinek köszönhető.

Az illat története
A Lalique Encre Noire À L ’Extrême a férfiasság új definíciója. A Lalique Encre Noire illat erősebb, érzékibb és gazdagabb folytatása. Az illat a férfiasság új oldalait mutatja meg: az érzékit, az elegánst, a kifinomultat és a csábítót.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ciprus, elemi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
haiti vetiver, tömjén, orrisz gyökér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, benzoin
Az illat fajtája
aromás, fás

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Encre Noire A L'Extreme