Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek

29×
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
28 000Ft

Spóroljon 73%
85 ml
7 400Ft

8 705,88Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAG0122 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
kedd 2021. 04. 20.

Leírás Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her
Összetétel

Egyáltalán nem fontos, hogy éppen mit visel, milyen sminket választott, vagy milyen magas tűsarkút vett fel ma. A Karl Lagerfeld for Her női Eau de Parfum minden körülmények között kész nőiessége, öntudata és érzékisége hangsúlyozására. Mindezt pedig teljes lazasággal teszi.

  • a gyümölcsös és virágos illatjegyeket kombinálva hangsúlyozza a nőiességet
  • az illat nappali viseletként érvényesül a legjobban
  • Serge Majoullier és Christine Nagel készítette

Az illat összetétele
Az első beleszagoláskor megnyeri magának a citrom és a zamatosan édes, mégis bársonyos őszibarack kombinációjával. Kis idő elteltével az illat még jobban kibontakozik, így feltárja a gazdag rózsa, mámorító magnólia, valamint a frangipáni édes és üde illatának lenyűgöző akkordjait. Az ámbrával és fás akkordokkal társuló pézsma pedig intenzívvé teszi, és igazi tökélyre emeli az illatkompozíciót.

Az illat története
Karl Lagerfeld zseniális divattervezői munkássága ennek a szexi női Eau de Parfum-nek az esetében is megmutatkozik. A Karl Lagerfeld for Her parfüm olyan kifinomult, elegáns stílussal társul, melyből a merészség sem hiányzik. Nem csupán a tartalom, de maga az üvegcse is egy igazi művészi architektonikus alkotás, melyet bárhol is helyez el, mindig a luxus érzését árasztja maga körül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, rózsa, frangipáni
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Karl Lagerfeld a márkáról

Karl Lagerfeld – a valaha élt legünnepeltebb kreatív tervezők egyike. Pályáját a Balmain márkánál kezdte 1955-ben, és változatos karrierje során olyan jól csengő nevekkel működött együtt, mint amilyen a Chloé, a Fendi vagy a Chanel (itt 1983 óta kreatív igazgatóként dolgozott). Megalapította saját ruházati márkáját, a Karl Lagerfeldet is, amely alatt hozzáférhetőbb árú darabok készülnek nők és férfiak számára egyaránt.

Az első Karl Lagerfeld márkájú illat 1978-ban született. Ez volt a népszerű férfi Eau de Toilette, a Lagerfeld Classic, amelyben keleties és fás jegyek keverednek. Ezt egy csábító női illat, a Sun Moon Stars követte, amely a 90-es években nagyon népszerű volt. A Karl Lagerfeld illatok kombinálhatóak egymással, és alkotójuk szavaival élve olyanok, mint „muzsika az orrnak“.

Értékelés Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her29