Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek

27×
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
28 000Ft

Spóroljon 64%
85 ml
10 140Ft

11 929Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAG0122 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 26.

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her parfüm leírása
Összetétel

Egyáltalán nem fontos, hogy éppen mit visel, milyen sminket választott, vagy milyen magas tűsarkút vett fel ma. A Karl Lagerfeld for Her női Eau de Parfum minden körülmények között kész nőiessége, öntudata és érzékisége hangsúlyozására. Mindezt pedig teljes lazasággal teszi.

  • a gyümölcsös és virágos illatjegyeket kombinálva hangsúlyozza a nőiességet
  • az illat nappali viseletként érvényesül a legjobban
  • Serge Majoullier és Christine Nagel készítette

Az illat összetétele
Az első beleszagoláskor megnyeri magának a citrom és a zamatosan édes, mégis bársonyos őszibarack kombinációjával. Kis idő elteltével az illat még jobban kibontakozik, így feltárja a gazdag rózsa, mámorító magnólia, valamint a frangipáni édes és üde illatának lenyűgöző akkordjait. Az ámbrával és fás akkordokkal társuló pézsma pedig intenzívvé teszi, és igazi tökélyre emeli az illatkompozíciót.

Az illat története
Karl Lagerfeld zseniális divattervezői munkássága ennek a szexi női Eau de Parfum-nek az esetében is megmutatkozik. A Karl Lagerfeld for Her parfüm olyan kifinomult, elegáns stílussal társul, melyből a merészség sem hiányzik. Nem csupán a tartalom, de maga az üvegcse is egy igazi művészi architektonikus alkotás, melyet bárhol is helyez el, mindig a luxus érzését árasztja maga körül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, frangipáni, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, fás tónusok, borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Karl Lagerfeld a márkáról

p>Karl Lagerfeld - sokoldalú tehetség ihlette illatok. Karl Lagerfeld, eredeti teljes nevén Karl Otto Lagerfeldt híres művész, fotóművész és divattervező Németországban született, de Párizsban dolgozott. Számos nagy márkával folytatott együttműködést - mint például a Chloé, a Fendi vagy a Chanel, melynek 1983-ban kreatív igazgatója lett, de elsősorban saját, Karl Lagerfeld márkája révén ismert és elismert. A márka parfümöket és konfekcióruhákat gyárt.
Első kollekcióját 1984-ben mutatta be Karl Lagerfeld, és sikeres alkotó tevékenysége keretében például a H & M-el, a Macyvel vagy Sephorával működött együtt. A Karl Lagerfeld nevet viselő illatok 1978 óta kaphatók, mivel a Lagerfeld Classic for Men parfüm akkor jelent meg a piacon. E keleties-fás illatot Ron Winnegrad illattervező kreálta, a Karl Lagerfeld márka számára.
A Karl Lagerfeld márka kínálatában férfi, női és uniszex illatok szerepelnek. Az egyik legsikeresebb női parfüm a Sun Moon Stars nagyon nőies, csábító, virágos-keleties illat - Sophia Grojsman alkotása a modern, független nők részére. Nagyon népszerű uniszex illat-trió a 2008-as Kapsule. E parfümök geometriai ihletésűek. Karl Lagerfeld szerint a három kombinálható illat "zene az orrunknak."
A Kapsule Light aromás, fűszeres illatot Mark Buxton alkotta. Az illatozó borostyánlevél, ibolya és fekete tea tónusú Kapsule Floriental Emilie Coppermann alkotása, az Olivier Crespo kreálta Kapsule Woodyt pedig cédrus, moha és a szilva árnyalatok gazdagítják. A Kapsule trió üvegcséit a négyzet geometriai formájában, három különböző színben alakították ki. Ezek fenekébe Lagerfeld nevét vésték be, s dizájnjuk mögött Luz Herrmann áll.
"Nem szeretem a szabványosított szépséget - különlegesség nélkül nincs szépség." (Karl Lagerfeld)

Értékelés Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her27