Lady Gaga Fame

eau de parfum nőknek 100 ml

24×
Lady Gaga Fame eau de parfum nőknek 100 ml
100 ml

Kód: LDG0334 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Lady Gaga Fame
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Lady Gaga Fame parfüm leírása

Lady Gaga bemutatja első saját illatát, melynek létrehozásában vezető parfümőrökkel együttműködve maga is részt vett. Első alkotása, mely 2012 szeptemberében került kereskedelmi forgalomba, a Fame nevet kapta. Lady Gaga így nyilatkozott saját illatáról: "Olyan az illata, mint a gumicukornak!" Valójában ez egy édesebb keleties illat, melyben a gyümölcsök, virágok és gyógynövények dominálnak. Gaga olyan illatot akart alkotni, amely teljes mértékben tükrözi az ő nyilvánosság elé tárt életérzéseit és szellemiségét. Ezért az illat olyan sötét lett, mint az éj, olyan vonzó, mint a csábító tánc és olyan látványos, mint ő maga.

Fame nemcsak eredeti illatával hívja fel magára a figyelmet, de megjelenésével is. Az üvegcse feltűnően emlékeztet a fekete elixírre, melyből ha valaki iszik, sötétté, érzékivé és vonzóan vaddá válik. Az arany rátétek fokozzák az üvegcse vonzerejét, és a részletek iránti érzékenységről és modern stílusról tanúskodnak. Lady Gaga énekesnő fő célja a sokkolás. Ezzel a céllal született a Fame illat is. Azonban nem negatív értelemben vett sokkról van szó, a Fame inkább extravagáns és vonzó. Biztosan illik majd az Lady Gagához hasonlóan kifejező személyiségeknek.

A különböző alkotóelemek laza heterogén kapcsolata által mérsékelten telt, enyhén édeskés illat keletkezett, amely elsősorban hűvösebb őszi időjárásban vagy esti viseletben domborodik ki igazán. A Fame megalkotásakor Gaga és alkotócsapata nem használta a klasszikus piramis illatstruktúrát. A parfüm létrehozása során ugyanis egy újdonságot, az ún. "Push-Pull technológiát" alkalmazták, amely összekeveri valamennyi alkotóelemet. A Fame első illatjegyei közzé tartozik a ritka sáfrány, melynek egzotikus aromája orchideával és tömjénnel elegyedik. Később a méz sárgabarackkal, nadragulyával és jázminnal társított édes tónusai érezhetők. A Fame Eau de Parfum rendkívül tartós.

A szélsőséges énekesnő ritmikus dalaival vált híressé, melyek majdnem mindegyike azonnal a slágerlisták élére került. Lady Gaga a legnagyobb ismertséget az elütő színekkel, formákkal és motívumokkal teli extravagáns kosztümjeivel és az összességében sokkoló megjelenésével szerezte. Némelyek számára Lady Gaga megemészthetetlen, mások viszont ikonként és bálványként tekintenek rá. Lehet, hogy a parfümök világában is hírnevet szerez, ám erre még várnunk kell. Gaga ugyanis az illatok világában teljesen kezdő. Az első, Fame névre keresztelt alkotása eddig óriási sikert aratott. Az első héten rengeteget eladtak ebből a sötét illatból. Vajon ez Lady Gaga népszerűségének és csodálói azon vágyának köszönhető, hogy olyat viseljenek magukon, mint Gaga, vagy inkább a kivételesen sikeres illatnak? Győződjön meg személyesen!  

Összetétel

összetétel
atropa belladonna, jázmin, méz, orchidea, sáfrány, sárgabarack, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Lady Gaga a márkáról

Lady Gaga parfümök | Lady Gaga egy olasz származású, amerikai popénekesnő, zeneszerző és producer. A Lady Gaga név művésznév, melynek alapja a Queen együttes számának címe, Radio Ga Ga. Lady Gaga nemcsak összetéveszthetetlen zenéje alapján ismert, de extravagáns öltözködési stílusának, szokatlan viselkedésének és különc hajlamainak köszönhetően is bekerült a köztudatba.
Eddigi rövid pályafutása során már számos rangos díjat nyert, több millió eladott albummal rendelkezik és dalai folyamatosan szereznek első helyet a világ zenei listáin. 2011-ben még a bolygó legnagyobb hatalmú nőjeként is jegyezték.
Lady Gaga egyszer kijelentette, hogy isteníti a divatot, amely számára a minden. Így nem meglepő, hogy saját divatmárkát alapított. Ennek égisze alatt készülnek az egyedülálló parfümök, melyek dizájnjukkal és ötletességükkel átlépik a mindennapiság határát, s a hírnév, az izgalom és titokzatosság érzéki világát idézik.

Értékelés Lady Gaga Fame

Új értékelés hozzáadása

5.0
24 értékelés
19
4
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás