Lacoste Pour Femmeeau de parfum hölgyeknek

49×
Lacoste Pour Femme eau de parfum hölgyeknek
Lacoste Pour Femme eau de parfum hölgyeknek
28900Ft

Spóroljon 49%
90 ml
14820Ft

Kód: LAC0093 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 01. 24.
Személyes átvétel
péntek 2020. 01. 24.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Lacoste Pour Femme parfüm leírása
Összetétel

Hagyja magát elbűvölni az elegáns és modern Lacoste Pour Femme Eau de Parfum illatával, mely tele van érzékiséggel és eredeti könnyedséggel, valamint tökéletesen kiemeli nőiességét!

  • lágy virágos jegyekkel kísért fás illat
  • olyan nőknek, akik tudják, hogy mit akarnak; akik nem félnek kifejezni belső érzelmeiket és megosztani érzéseiket
  • melegebb tavaszi és nyári napokra való viselet

Az illat összetétele
A Lacoste Pour Femme Eau de Parfum fejillata a szegfűbors finom frézia akkordokkal kísért borsos, kissé édeskés jegyeivel bontakozik ki. Ezután lép a színre a virágos szív, mely a selymes jázmin, kunkor, hibiszkusz és lenyűgöző rózsa eszenciáival nyűgözi le. Az illatkompozíció alapját cédrus, szantálfa, tömjén és örömteli pézsma társulása alkotja.

Összetétel

Fej
frézia, szegfűbors
Szív
rózsa, hibiszkusz, jázmin, heliotrop
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma, tömjén
Az illat fajtája
virágos, fás

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Pour Femme