Lacoste L'Homme Lacosteeau de toilette uraknak

2×
Lacoste L'Homme Lacoste eau de toilette uraknak
Lacoste L'Homme Lacoste eau de toilette uraknak
Spóroljon
27 500Ft

Spóroljon 58%
100 ml
11 620Ft

Kód: LAC2226 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 10.

Lacoste L'Homme Lacoste parfüm leírása
Összetétel

A Lacoste L’Homme Eau de Toilette a mai modern férfi minden oldalát megjeleníti, aki nem veti alá magát a fennálló társadalmi szabályoknak és saját megérzéseire hagyatkozva jár el.

  • fás-fűszeres illat
  • elegáns férfiaknak
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
A piacon 2017-ben megjelenő Lacoste L’Homme az édeskés birs és a kellemesen kesernyés rebarbara kísérte üde citrus aromával bontakozik ki. Ezt a szívében megbújó, gyengéden kesernyés mandulával kiegészülő fekete bors fűszeres akkordjai követik. A kifinomult ellensúlyt a selymes jázmin a keleti gyömbérrel képezi. Kis idő után az Eau de Toilette alapillata felfedi az elragadó fás jegyeit, az édes vaníliát, az ámbrát és az állati eredetű pézsmát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
birsalma, rebarbara, mandarin, édes narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete bors, mandula, gyömbér, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fás tónusok, borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste L'Homme Lacoste