Lacoste L'Homme Lacosteeau de toilette uraknak

Lacoste L'Homme Lacoste eau de toilette uraknak
Lacoste L'Homme Lacoste eau de toilette uraknak
27500Ft

Spóroljon 55%
100 ml
12290Ft

Kód: LAC2226 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válasszon ajándékot a kosárban: zokni, pénztárca vagy egy trendi táska. Ne feledje, az ajánlat a készlet erejéig tart.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 10.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Lacoste L'Homme Lacoste parfüm leírása
Összetétel

A Lacoste L’Homme Eau de Toilette a mai modern férfi minden oldalát megjeleníti, aki nem veti alá magát a fennálló társadalmi szabályoknak és saját megérzéseire hagyatkozva jár el.

  • fás-fűszeres illat
  • elegáns férfiaknak
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
A piacon 2017-ben megjelenő Lacoste L’Homme az édeskés birs és a kellemesen kesernyés rebarbara kísérte üde citrus aromával bontakozik ki. Ezt a szívében megbújó, gyengéden kesernyés mandulával kiegészülő fekete bors fűszeres akkordjai követik. A kifinomult ellensúlyt a selymes jázmin a keleti gyömbérrel képezi. Kis idő után az Eau de Toilette alapillata felfedi az elragadó fás jegyeit, az édes vaníliát, az ámbrát és az állati eredetű pézsmát.

Összetétel

Fej
birsalma, rebarbara, mandarin, édes narancs
Szív
fekete bors, mandula, gyömbér, jázmin
Alap
cédrus, fás tónusok, borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste L'Homme Lacoste