Lacoste L'Homme Lacoste

borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 75 ml

Lacoste L'Homme Lacoste borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 75 ml
7 350Ft
Kedvezmény 53%
75 ml
3 450Ft

Kód: LAC2230 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 22., kedd
Személyes átvétel
2019. 01. 22., kedd
Lacoste L'Homme Lacoste
75 ml | 3 450Ft

Lacoste L'Homme Lacoste parfüm leírása

A férfiak számára készült Lacoste L'Homme Lacoste borotválkozás utáni balzsam kiegészíti az azonos sorozatba tartozó illatokat. Nem csak gyönyörűen megnyugtatja, de finommá, üdévé és illatossá is teszi a borotválkozás után irritált bőrt.

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste L'Homme Lacoste

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!