Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling, ajándékszett I. | notino.hu

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling

ajándékszett I.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling ajándékszett I.
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling ajándékszett I.
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling ajándékszett I.
19 350HUF

Kód: LAC2054 | Több mint 5 db a raktáron

Eau de Toilette 90 ml + tusfürdő gél 150 ml

db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Menu